Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Semmi különöset, most visszafogott életet élek.Ma remek napom volt: Reggel fél liter forralt borral nyitottam
Mondjuk az,hogy utánna, ahány nővel beszéltem mind1ik közölte velem, hogy milyen k... lusta vagyok... Ez azért elgondolkodtató, de lusta vagyok átgondolni 
Egyet kivéve akinek telefonon keresztül a hogyan irtsunk adwaret a gépünkről mesét adtam le ( apuka netezett, minek eredménye az lett,hogy összeszedtek valami apróságot, amit a drága úgy komentál,hogy "ha bekapcsolom a netet,akkor durva, de tényleg durva sexlapokat hoz be"
)Másrészt még fiatal koromban mindig azt kaptam szakítási vagy elutasítási oknak, hogy "túl rendes vagy,legyünk inkább csak barátok". Igen, már akkor sem vettem be, a lustaság viszont aljas dolog, mert azt hiszem igaz

Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Akciókamerák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Gamer PC i7-8700K RTX4060 garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 - 4060 GPU - 2 év garancia - számla
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk az,hogy utánna, ahány nővel beszéltem mind1ik közölte velem, hogy milyen k... lusta vagyok... Ez azért elgondolkodtató, de lusta vagyok átgondolni