Hirdetés
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Semmi különöset, most visszafogott életet élek.Ma remek napom volt: Reggel fél liter forralt borral nyitottam
Mondjuk az,hogy utánna, ahány nővel beszéltem mind1ik közölte velem, hogy milyen k... lusta vagyok... Ez azért elgondolkodtató, de lusta vagyok átgondolni 
Egyet kivéve akinek telefonon keresztül a hogyan irtsunk adwaret a gépünkről mesét adtam le ( apuka netezett, minek eredménye az lett,hogy összeszedtek valami apróságot, amit a drága úgy komentál,hogy "ha bekapcsolom a netet,akkor durva, de tényleg durva sexlapokat hoz be"
)Másrészt még fiatal koromban mindig azt kaptam szakítási vagy elutasítási oknak, hogy "túl rendes vagy,legyünk inkább csak barátok". Igen, már akkor sem vettem be, a lustaság viszont aljas dolog, mert azt hiszem igaz

Aktív témák
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- Java programozás
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.18
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mondjuk az,hogy utánna, ahány nővel beszéltem mind1ik közölte velem, hogy milyen k... lusta vagyok... Ez azért elgondolkodtató, de lusta vagyok átgondolni