Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Sajna mifenlénk még nem akadtam rá erre az adóra, pedig a kocsiban folyton keresgélek a csatornák között
Szerencsére MP3-as fejegységet raktam a gépbe, meg egy rakás nekem való zenével televésett lemezt, így van választásom
CactuS:
Egyébként az általam leírtak csakis szerénységem véleményét tükrözik, nem állítom, hogy különösebben jó zenei ízlésem lenne
Van sokminden, amit meghallgatok, de igazán csak azokat a zenéket tudom értékelni, amiknél a szöveg nem két sor és lehetőleg teljesen instrumentális a kíséret, minimál gépesített zenésszel 
BlackSoul: Ha most kifejted, hogy mi is az elnézés igazából, nem állok jót magamért

Aktív témák
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Interactive Brokers társalgó
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali játékos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként az általam leírtak csakis szerénységem véleményét tükrözik, nem állítom, hogy különösebben jó zenei ízlésem lenne
Van sokminden, amit meghallgatok, de igazán csak azokat a zenéket tudom értékelni, amiknél a szöveg nem két sor és lehetőleg teljesen instrumentális a kíséret, minimál gépesített zenésszel