Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Bash
őstag
Nem minden a pénz, én sem vállalnék el akármit csak azért mert jól fizet. Múlt hét szombaton is és ma is elindulhattam volna dolgozni, de egyszerűen nem tudok időt szakítani rá.
Nem mondtam, hogy jókedvvel mosolyogva csinálok mindent, főleg amikor teljesen értelmetlen dolgokra kérnek, de ez sajnos beletartozik. Hiszem azt, hogy ennél csak jobb következik, keresem a lehetőségeket.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest