- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
neduddki
üzenetére
Ha az effektíve belvárosban laknék én sem tartanék autót. Vagy max valami lerobbant szuzukit, amit nem félt az ember, hogy meghúzkodják, vagy hogy esetleg valaki feltörné. Nem is beszélve a BP-i lakhelyhez kapcsolódó bizosítási díjakról. Itt vidéken ellenben kicsit azért más a helyzet. A tömegközlekedés errefelé csak szótári cikkely, az autónak meg van hely hálisten.
Ja, múltkor amikor nálad voltam megkaptam a csomagomat egyébként, úgyhogy 1650-ért parkoltam.
Annyira hozzá vagyok szokva a vidéki idillhez, hogy eszembe se jutott, hogy ott fizetni is kell, főleg hogy nem volt szem előtt sehol automata. 
p
Aktív témák
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyira hozzá vagyok szokva a vidéki idillhez, hogy eszembe se jutott, hogy ott fizetni is kell, főleg hogy nem volt szem előtt sehol automata.