- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Poloim tobbsege Jerzees ami munkaruhazatkent szoktak aposztroflani, sajnos a kivalo magyar kepviselet es a 385m megszuntetese miatt kenyteln voltamuj forrasok utan nezni, es szezonbolkifuttott outdoor polokra vadaszok negyed harmad aron, lehtleg muindefel ocsman osszefirkalas nelkul: - ) /amit kulholban tesz meg az ember mert itthonsirnivalo arakrol kapok hujjet/
nadrag: na ebben sajna nem tok engedni a gerincem miatt kizarolag pioneer de termeszetesen tavasszal telit, vastagot, osszel meg a nari modellket
cipo: a pumat valtottam sok evvel ezleott filara, amit kezdetben 5-6 kesobb 10 rugoje storoztam, ami kitarott 2-3 evig, de az utobbi 2 beszerzes annyra katasztrofalisan szar volt, hogy tnf-be neveztem tavasszal kiveteles tejjes aron , es rohattul nem bantam meg:- )
kabatok: esokabat columbia mindketto nl-bol 10 es 12 rugo, bele polar egy nemet salinges windstoppos es kiB! jo:- )))
nyari sznadal: lassan elindulok Scholl szndal keresobe, lasan nirmlasi lesz az aruk:- )
udv
neduddki
Aktív témák
- PlayStation 3
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- CSAK MA!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo Thinkpad x1 érintőképernyős notebook! AkciÓÓ!
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Vostro 15 3510 (i5 11th, 16 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!!
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.08.07. Apple jótállás
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest