Hirdetés
- Csíptetős dizájn, 9 órás üzemidő és nyitott kialakítás a Sony új fülesében
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Csíptetős dizájn, 9 órás üzemidő és nyitott kialakítás a Sony új fülesében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Ma történt velem:
kelett egy cd-n valami, betettem az olvasóba, majd elkezdte olvasni. Pörgette, pörgette, de nemvolt hajlanó felismerni. Kivettem, majd vissza. Semmi. Mi a franc van vele? Berakok egy másik cd-t, hátha. Kivesz előző, betesz másik, de azt is csak pörgette, nemismerete fel. Mi a jó b p van vele?
Már kezdtem rugdosni a gépet, h miért olyan amilyen (óránkénti fagyás majdnemmindig
). megnézem belülről, htha valami van ott, elmozdult egy kicsit a kábel vagy valami. Belenézek, hát nem nemvolt rajta az a szerencsétlen?! Gép kikapcs, féloldalazva valahogy rádug, bekapcs. Elkezdi tölteni, BIOS error. WTF? Hozzá se nyúltam szinte. Najó, átmozgat minden, memória kikap, megtisztít (fagyások miatt) vissza, nagyából ok minden. Bekapcs. Ugyanaz, bios error. Mit rontottal el? Szallagkábel le, bekapcs. Megy rendesen, akkor csak a szallaggal lehet valami, vagy az olvasóval. Megdöglött?! Nézem balról, hátulról, semmi, kikap olvasót, kivűlről rádug szallagot, bekapcs. Megint rossz. Nézem, hát nem fordítva dugdostam rá azt a szerencsétlen kábelt?
Utána ment minden rendesen, ezen az egy kis szarral kb 20 percet elvacakoltam. Hogy hogyan került le a szallagkábel? Beraktam a gépbe az olvasót és elfelejtettem rádugni, majd elett felejtve. Most kelett. 
Aktív témák
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Elden Ring
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026.11.03-ig garis karcmentes üvegfóliás dobozos jó microSD olvasóval!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már kezdtem rugdosni a gépet, h miért olyan amilyen (óránkénti fagyás majdnemmindig
). megnézem belülről, htha valami van ott, elmozdult egy kicsit a kábel vagy valami. Belenézek, hát nem nemvolt rajta az a szerencsétlen?! Gép kikapcs, féloldalazva valahogy rádug, bekapcs. Elkezdi tölteni, BIOS error. WTF? Hozzá se nyúltam szinte. Najó, átmozgat minden, memória kikap, megtisztít (fagyások miatt) vissza, nagyából ok minden. Bekapcs. Ugyanaz, bios error. Mit rontottal el? Szallagkábel le, bekapcs. Megy rendesen, akkor csak a szallaggal lehet valami, vagy az olvasóval. Megdöglött?! Nézem balról, hátulról, semmi, kikap olvasót, kivűlről rádug szallagot, bekapcs. Megint rossz. Nézem, hát nem fordítva dugdostam rá azt a szerencsétlen kábelt?
Utána ment minden rendesen, ezen az egy kis szarral kb 20 percet elvacakoltam. Hogy hogyan került le a szallagkábel? Beraktam a gépbe az olvasót és elfelejtettem rádugni, majd elett felejtve. Most kelett.