- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
7
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
1. Ekezetet azert nem hasznalok, mert nem az otthoni gepemrol irok, amin egy modositott Dvorak billentyukiosztast hasznalok. Alapbol pedig Dvorakban nincs ekezet. Punktum. (amugy a friss irasomba belepakoltam az ekezeteket is, ugyhogy plane csitt)
2. Nem, nyelvtanilag nem helyes, sot, protokollarisan sem indokolt. Ennek ellenere inkabb elfogadhato a masik szemely(ek)re vonatkozo szemelyes nevmas nagybetuzese, mint az E/1-e. Indok: elobbinel a tisztelet, utobbinal az onimadat a jelentese.
3. Nem kapom, nem vagyok ehes.
4. Borostam van, de nem szoktam smirglizni vele az asszonykad kezet. Amugy meg kettonk kozul a te avatarod arca olyan csupasz, mint a babapopsi.

Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest