Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Netfone
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
vágányzár
üzenetére
Mindkét nagyanyám falun lakik, és egyiknél sincs fürdőszoba, vagy benti véce(ezt így kell mondani
) tehát csecsszopó korom óta szoktatva vagyok a pottyantós budi fenséges és valódi élvezetének apró ízlelgetéséhez
És abból az egyik még ez a nagy betongyűrűs derítős változat, az 1.1-es verzió. Szomszédok kérdezték is, hogy mikor ürítették legutóbb, mondtuk, tán csak nem csípi az úri orrocskájukat a szarszag kérnémtisztelettel? Aztán nekem nagyanyám megsúgta, hogy van annak mán vagy 30 éve is, dehát jó nagy az a betongyűrű.
De ez még mind semmi ahhoz képest, amit a Kál-Kápolnai vasútállomáson tapasztaltam e témában. Az bár nem potyis intézmény legalábbis eredeti tervek szerint, de jelenleg úgy nézett ki, hogy pisoárok leverve, csapok, vizescuccok ellopva, villany drótostól falból kitépve, és az egyszem ülős porcelánszék az a legsötétebb sarokban van. Még elcíptem a naplementét, így legalább odataláltam. Ámde a végén derült ki, hogy a porcelánszékbe, vagy abból ki, semmilyen jellegű cső nem vezet. Szerintem évek óta.
A Hajdúszoboszlón tapasztaltak csak a második helyre elegendőek, bár ott muszáj volt a buszfordulóig kimennem, mert ott viszont éjszaka már bemenni sem tudtam, bár kulcsot azt kaptam.
A harmadik helyezett egy egzotik budi, Ulcinjben Montenegróban, az albán határtól 10 km-re, az utolsó civilizáltabb városban a kisstrand szélén a sziklák alatt megbújik egy ilyen intézmény, ahol 35 cent ellenében kapsz papírt, és bebocsátást, de tanács az arrajáróknak, csak a hátulról másodkat próbálják ki, mert egyedül abban a fülkében van csésze azok közül amin van ajtó. És van 6 fülke. Meg 8 centis állóvíz mindenhol. Ja, és mosogatószer a csapnál. De a pénzszedő kissrácok elé kirakott 20 tekercs papír egyike sem ismeri a szárazság szót.
Aktív témák
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) tehát csecsszopó korom óta szoktatva vagyok a pottyantós budi fenséges és valódi élvezetének apró ízlelgetéséhez
És abból az egyik még ez a nagy betongyűrűs derítős változat, az 1.1-es verzió. Szomszédok kérdezték is, hogy mikor ürítették legutóbb, mondtuk, tán csak nem csípi az úri orrocskájukat a szarszag kérnémtisztelettel? Aztán nekem nagyanyám megsúgta, hogy van annak mán vagy 30 éve is, dehát jó nagy az a betongyűrű.