Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
A pénztáros rendes volt, köszönt is, meg a sztornót is gyorsan nyomta, csak először lehúzott egy kék Bondot a csávónak, aztán mikor az kiáltott, hogy ''Azt mondtam hogy 5 kék Multit!'', akkor ütött be a ménkű, mert a pénztáros kiszólt, hogy ''LAaacikaaa, szólj hogy kulcs kell!!'' Aztán két üres semmittevő perc után:''Laacikaaa, szóltál már hogy kulcs kell!!?'' Aztán 1 perc múlva: ''Laaacikaa.. Eh, bemegyek'' Erre bement a raktárba, és:'' Ba+, itt senki nem dolgozik csak én?'' Mire újabb 2 perc múlva előjött egy álmos csaj, hogy itt a kulcs, aztán villámgyorsan bedugták, gomb megnyom, kulcs kivesz, és már húzta is le az 5 kék Multit. Szóval ez amolyan nem rajtam múlik-balfaszság volt.
A nem köszönő emberek meg a házunkban lakó két különböző ember, az egyik lefelé, a másik felfelé jövet, meg az utcán egy ismerős.
A pénztáros meg leszarja hogy ki mikor mit csinál, mert én is csak néha csodálkozom, hogy hétköznap 9 és 12 között mi büdös francot csinál az a kurva sok személyautó az utcán azzal a piszok sok emberrel? Nyugdíjasok? Autóval dolgozók? Ez a munkája sokezer embernek, hogy benzint füstölnek el?
Aktív témák
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest