- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Tényekről beszéltem nem marketingdumáról. Nem tudom mi köze a marketingdumának ahhoz, hogy a lakásomban összesen 1 db hagyományos izzó van. Nem tudom mi köze a marketingdumának ahhoz, hogy a programozható termosztátomat úgy állítottam be, hogy a lehető legkevesebb energiát fogyassza a légkondi. Nem tudom mi köze van a marketingdumának ahhoz, hogy tudatosan energia- és víztakarékos háztartási eszközöket vásárolok és azokat felelősségteljesen használom. Nem tudom mi köze van a marketingdumának ahhoz, hogy a közel lakó barátommal együtt egy gépjárművel megyünk dolgozni kettő helyett. Tömegközlekedés a városunkban reggel 6-tól este 7-ig óránként közlekedő buszjáratokban kimerül, munkánk jellegéből adódóan eleve használhatatlan a számunkra. Apropó, tömegközlekedés, a te városodban hány hybrid busz közlekedik?
Nincsen H2-esem, nem is kellene, igyekszem az amúgy teljesen átlagosnak mondható 3.3 literes motorral rendelkező gépkocsimat a parkolóban pihentetni, ritkán megyek havi 750 mérföldnél többet.
Ha lakóhelyem jellege engedné felszerelnék egy SPS-t a tetőre és hozzákapcsoltatnám az energiaszolgáltatóm rendszeréhez, mert itt ezt is támogatják.
Igen, rengeteg a szennyezés, de nincs még egy olyan ország, amelyik ennyit tenne a természet megőrzése érdekében. Kíváncsi lennék hány madárral, mókussal egyéb állatkával futsz össze a város közepén egy nap. Gondolom a kacsák sem költenének az ablakom alatt, ha nem éreznék jól magukat. Lehet, hogy mégsem annyira rossz hely ez, mint ahogy képzelitek? -
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
HI!
Ez mar kiment z idobol:
Es pont a normakat szokas peldanak hozni, hogy jonnek sorba az euro 3 euro4 lassan euro5 is, es nincs az a hatalmas ugras az emisszional mint volt az euro1 bezetesekero, vagy euro1 euro2 valtaskor, sot ezek mindig fojjamatos fogyasztas novekedesel jarna, sot be kell vetni mas anyagokat is /adblue ami egyellore veszejtelnnek tunik/ erdekes hogy Karlovitz is mostanaba irogatott errol
Kozben nagyon hallgatunk pl. a novenyevo haszonallataik metan kibocsatasarol!!!
Fejlett orsagfok agyondotaljak a mezogazdasagot, miert? nem lehetne siman segejkent odadni eszt a penzt, de elehtne, de mi lenne azzal a sok emberrel aki csak a labat logassa es lazadozhat? az agyndoltat nagyuzemi midszerekkel gyartott izet meg lenyomjak a vilag toran, mint segejjt /nem akarok kietei a genmanipulacio kerdesirol, ami mint minden nam mast ming pizkerdes:- (((/
udv
neduddki
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- 20 éve regisztráltam
- További aktív témák...
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest