Hirdetés
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Tényekről beszéltem nem marketingdumáról. Nem tudom mi köze a marketingdumának ahhoz, hogy a lakásomban összesen 1 db hagyományos izzó van. Nem tudom mi köze a marketingdumának ahhoz, hogy a programozható termosztátomat úgy állítottam be, hogy a lehető legkevesebb energiát fogyassza a légkondi. Nem tudom mi köze van a marketingdumának ahhoz, hogy tudatosan energia- és víztakarékos háztartási eszközöket vásárolok és azokat felelősségteljesen használom. Nem tudom mi köze van a marketingdumának ahhoz, hogy a közel lakó barátommal együtt egy gépjárművel megyünk dolgozni kettő helyett. Tömegközlekedés a városunkban reggel 6-tól este 7-ig óránként közlekedő buszjáratokban kimerül, munkánk jellegéből adódóan eleve használhatatlan a számunkra. Apropó, tömegközlekedés, a te városodban hány hybrid busz közlekedik?
Nincsen H2-esem, nem is kellene, igyekszem az amúgy teljesen átlagosnak mondható 3.3 literes motorral rendelkező gépkocsimat a parkolóban pihentetni, ritkán megyek havi 750 mérföldnél többet.
Ha lakóhelyem jellege engedné felszerelnék egy SPS-t a tetőre és hozzákapcsoltatnám az energiaszolgáltatóm rendszeréhez, mert itt ezt is támogatják.
Igen, rengeteg a szennyezés, de nincs még egy olyan ország, amelyik ennyit tenne a természet megőrzése érdekében. Kíváncsi lennék hány madárral, mókussal egyéb állatkával futsz össze a város közepén egy nap. Gondolom a kacsák sem költenének az ablakom alatt, ha nem éreznék jól magukat. Lehet, hogy mégsem annyira rossz hely ez, mint ahogy képzelitek?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest