Hirdetés
- Google Pixel topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Aktív témák
-
Road Runner
csendes tag
válasz
parandroid
üzenetére
lehet , hogy jo otlet, de csak europai szemmel
itt maskeppen gondolkodnak az emberek
mas a felfogas
10 ev es meg csak kezdem erteni en is
amugy tenyleg eszmeletlen gepeket csinalnak es mennek vele
persze azert bizonyos szabalyok itt is vannak, sot vannak allamok ahol meg muszaki vizsga is kell
aztan jol meggondolod, hogy szar kormanyt szerelsz-e be, mert ha balesetet okozol, mondjuk csak anyagi kar, akkor tizszeresere felmegy a biztositasod, ha szemelyi serules is van akkor a gtyad is ramehet, ha halalos a baleset, akkor 20 ev borton -
poffsoft
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
a csannelt nézegetve, amcsiban elég az, ha a lábadon megállsz, aztán semmi nem érdekli őket(sherrif), pont az ilyen barkácsolók miatt...
(egyedi autoépítő= gyári alkatrészekből, kittekből összeheftel egy járgányt, csak van benne chevy,trabi,merci, mini alkatrész is LOL!)
más: konkrétan voltam már olyan szituban, hogy láttam, hogy lát engem, de esze ágában sem volt megadni az előnyt, mer' a vim-es doboz ugye nem is számít (nem mintha a piros mackósajt számítana)...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Bivaly erős 10 magos Dell Latitude 5430 (12.gen Core I7 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest