Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
Kissé fel vagyok háborodva!
Ma este virslit akartam enni a kajához. A virsli csomagolásán egy kellemes megnyugtató matrica fogad, amin az áll, hogy nincs benne E412-es anyag. Az az a dioxin tartalmú cucc vagy mi, ami nagy port kavart a napokban.
Azért a biztonság kedvéért megnéztem jobban a csomagolást:
[link]
Most akkor mi van? Van benne vagy nincs?
Mielőtt megmérgeznek, még hülyére is vesznek?![[kép] [kép]](http://img212.imageshack.us/img212/9194/angryef8.gif)
-
PazsitZ
addikt
Ez a mai termés, a kertünkből: [link]
Több mint fél kilós paradicsom. Alakra nem a legszebb, mert az ágak közé volt szorulva úgy megnőtt, de amúgy biztos finom lesz
. -
Ramius
őstag
![[kép] [kép]](http://imgfrm.index.hu/imgfrm/0/4/1/1/BIG_0000510411.jpg)
ezek az unatkozó rendszergazdák...
-
Ramius
őstag
![[kép] [kép]](http://www.zotyo.hu/humor/eger.gif)
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nemrég vettem a vásárba valami Lakatos Józsitól 1 doboznyit

[Szerkesztve] -
marsu
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az ezütből volt, legalábbis a 1992-es évjárat, mert azért vonták ki a forgalomból, mert túl magas volt az ezüst tartalma ... És rövid időn belűl többet ért mint 200 forint ....
Nekem van belőle 30 db
-
marsu
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szia Winner_hun !
Köszi a segítséget!
Hétvégén Nyíregyházán (is) jártam, és kellett egy DVD ....
... egy olyan gép volt, ahol nem volt internet.

De kalandosra sikerült a hosszúhétvége...
Fogtam egy három kilós harcsát, főztem egy paprikáskrumplit bográcsban ... stb.
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azzal az volt a baj, hogy marha magas volt az ezüsttartalma, így a névértékénél sokkal magasabb volt a valódi értéke
Ha jól tudom nagyon hamar kivonták a forgalomból... -
Winner_hun
félisten
Kátszázas fémpénz is volt. Az valami más anyagból lehetett mert ha összekoccoltam egy másik pénzzel tejlesen más hangja volt
-
Winner_hun
félisten
báááááááwááá meg hasonlók. WLM indításkod szenved (én hibám, leszarom, nem zavar)
program kifagy, még véletlen se tudjam használni - nembaj, van másik, ahhoz meg nem értek
firefox megkattani, nagyít minden képet - fingom nincs mi okozhatja, még nem jött segítség a firefoxos topikban
windowst újra kéne rakni, nem lenne gont (nem, nem érdekel linuksz) - van 100+ torrentetm a kliensben, fene fogja egyesével visszarakni, vissza viszont visszaseedelek mindent. Bár lehet, hogy ha az egész mappát lmentem akkor tudom folytatni, de rég volt már reinstall, nem fogok kísérletezgetni
a többi nem lényeg -
föccer
nagyúr
Hú, ilyen tényleg volt??? Erre nem elmékszem
A bartókos ezresre, meg a papír 100-as, 50-es megvan, de ez újdonság volt számomra 
Más: Sikerült megszereznem egy fordításban lévő könyvnek a nyers változatát (mármint a nyers fordítását). Ajálom mindenkinek, hogy ha megjelnik szeptemberben Dr. Robert O. Young pH Csoda című könyve, hogy vegye meg, és olvassa el! naggggyon kemény! -
csapos2
addikt
...
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Nem tudja valaki, meddig lehet fizetni azzal az ezressel, amiben nincs az az új fémszál vagy mi?
-
Csapi007
veterán
Hello
Hol lehet szerezni olyan nagy sárga gumit, mint amilyen a postásoknak van/volt? -
parandroid
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
''ha betonból és kőből építik a házat, 250km/h azt is jó eséllyel szétszedi, legalábbis megrongálja. annak az újjáépítése elég drága. ha könnyebb szerkezetű, rugalmas, strapabíró cuccból van, akkor az ha meg is sérül, olcsóbb helyrehozni.''
Ellenben a beton/kő/tégla szerkezet megvédi az ingóságaidat, míg a könnyűszerkezetes házban mindened oda lesz egy ilyen esetben.
Persze ha bármilyen anyagból épült épület úgyis összedől, és mindent tönkretesz, ami alatta volt, akkor már inkább egy olcsóbb szerkezet.
p -
ngabor2
nagyúr
egy kicsit belegondolva: ha betonból és kőből építik a házat, 250km/h azt is jó eséllyel szétszedi, legalábbis megrongálja. annak az újjáépítése elég drága. ha könnyebb szerkezetű, rugalmas, strapabíró cuccból van, akkor az ha meg is sérül, olcsóbb helyrehozni. legfeljebb tévedek
a belntebb költözésről: ott nincs tengerpart, de a szél ugyan olyan erős lesz. -
Bash
őstag
válasz
poffsoft
üzenetére
Nem tudom honnan veszitek, hogy itt minden papírból épül.
Azt is megnézném, hogy a jelenleg 165 mph-val (265 km/h) süvítő állandó ''kisebb'' szélnek hogyan állnának ellen a szuperbiztos magyar épületek.
Mellesleg a vihar Mexikóban tombol, tehát nem sok köze van ahhoz, hogy USA-ban hogyan építkeznek. -
ngabor2
nagyúr
tegnap lusta voltam kimenni megnézni a tüzijátékot, pedig 10 percre volt tőlem. jóval a vége után jött errefele is egy vihar, a gépeket kikapcsoltam, a routert is kihúztam.
a sógornőm meg egyre hülyébb -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Ezt mondani is akartam , hogy a vonat nem túl olcsó. Nekem diákjegy volt 100 kmre 6000 ft, teljesárú jegy 12000 lett volna. Ha repcsit nézel , nézd meg a norvegian airt. (Most néztem szeptemberre jegyet: 291+146 (adó és illeték ) KR-ért is van már, ez kb 12E ft. )
Próbálok osloban olcsó szállást kutatni neked. Addig is esetleg it tnézz körül: [link]
Itt vannak 7-8ezer forinttól is szállások. -
FehérHolló
veterán
Tegnap elfelejtettem, tehát már csak annyit tudok beírni, hogy ma vagyok 1001 napos. \o/
Vénülök. -
poffsoft
veterán
C sak csöndesen kérdezném, ha minden évben legyalulja egy kisebb szél a házakat, próbáltak-e felétek már kőből építeni házat ???
Fejlesztik ugye a hurrikánbiztos szeget, nemtom mennyi milliárdba lesz, de erről eszembe jut a nasa-s urbanlegend:
A nasa erőforrást nem kímélve 10 éva latt kifejlesztette a súlytalanságban is működö golyóstollat.
A ruszkik grafitceruzát használtak...
/persze azért részvétem a károsultaknak, éjjel itthon villámvihar volt, amikor 1,5 -nél járt a centrum, az is elég volt, hát még ha trópusi vihar is jött volna vele, zokogott volna az egész család.../![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
poffsoft
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mondjuk, ha belenézel az árazós fórumba, sokat segít, ha a postba bekopizod a konfigodat, akkor hamarabb lesz kapásod.
Csak azér nem árazlak, mer most sijetésben vok, de great vagy Chaser tuti segíteni fog
Nekem qrvára nemteccett a tüzijáték.
Nektek?
Túl sok rakéta volt folyton fennt, követhetetlen volt a műsor.
2x ennyi idő alatt elpuffogtratva sokkal ütősebb lett vón...
Sajnálom a vizitdíjamat....

[Szerkesztve] -
Thulcandra
senior tag
Tudom nem vicces, de valahogy mégis: nem értem embereket minek építkezenek ilyen területre és miért így?
Nem csoda hogy elviszi azokat a házakat meg a tetőt, mert egyszerűen szarul vannak megépítve, azok a házak olyan helyre valók ahol max 50 km/h szél fúj...
Hollandokat is nehéz megérteni, a folytonos harcukat a tengerrel, mondjuk felnézek rájuk, mert emberfeletti kb. amit művelnek azért, hogy ne ússzon el fél hollandia, de akkor is az egész egy szélmalomharc... -
Bash
őstag
A legfrissebb 11 órás jelentés szerint Hurricane Dean 5-s kategóriájú hurrikánná erősödött, ez a legerősebb a skálán. Jelenleg 160 mph-s (258 km/h) állandó szelekkel közelít a Yucatán-félsziget felé, óriási pusztítás várható.
![[kép] [kép]](http://www.nhc.noaa.gov/storm_graphics/AT04/refresh/AL0407W5_sm2+gif/024526W_sm.gif)
[link] -
Trak
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nem, csak megbeszélés után, lehet, hogy egy kis különélés jót fog tenni a kapcsolatnak...
Több, mint 5 év után kidobva nem leszek, de valahova menni kellene belátható időn belül.
Találtam egyet, kis ''fullos'' garzon, de napi 5k. Kibírom, de hátha van jobb megoldás is.
Az albérleteket néhány hónapnál rövidebb ideig nem adják oda általában.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Na, ez is eljött...

''Kis idő (napok, hetek) biztos jót fog tenni a kapcsolatnak''
Nem tud valaki olyan kiadó lakást, amit igénybe lehet venni 1-2 hétre? -
mint Neduddki már mondta, attól függ, hogy az andrássy melyik felére mész.
mostanában még elég lazán lehet közlekedni a felszínen is, a 73-76-78-as trolikkal, a 30-as busszal átszállás nélkül eljuthatsz addig.
a legbiztosabb azonban a metró. 3 megálló a deák, és ott kell átszállni a kisföldalattira (''sárga metró'') - az pedig kb. 200-300 méterenként megáll, és ott szállsz le, ahova kell menned.
mindegyik opció kb. 10-15 perc. nagy forgalomban, v. hétvégén, v. este 20.
Ui. vészhelyzet, segítség, segítség, elfogyott a söröm...!
[Szerkesztve] -
szia,
nem lépdelek én sehová..
csak vannak ismerősök göteborgban és stockholmban, és gondoltam, meglátogatom őket, tekintve, hogy még van 15 nap szabim idénre.
meg megérdemlem, azért dolgozom napi 12 órát, hogy elköltsem, ugye.
megnézem ezt a sandefjordot, mit írnak róla.
sajnos már nem vagyok kölyökképű, a munka (meg a nők
) öl(nek), butít(anak) és nyomorba dönt(enek) 
azért az 1000 koronás szállásártól dobtam egy hátast, de most találtam ilyen hostel-t, ahol csak 400 nok, az már ''csak'' 13e Ft, szinte ingyen van.
viszont azt néztem, hogy egy stockholm-oslo repjegy az olcsóbb,mintha vonattal mennék ugyanott.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lézervágás, gravírozás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
![[kép] [kép]](http://www.forintportal.hu/kepek/1992_200_arany_forint_probaveret.jpg)

Ha jól tudom nagyon hamar kivonták a forgalomból...

![[kép] [kép]](http://www.mako.hu/files/galamb%C3%83%C2%A9rme.gif)
A bartókos ezresre, meg a papír 100-as, 50-es megvan, de ez újdonság volt számomra ![[kép] [kép]](http://www.nyuuz.hu/kepek/BLOG/10/10848.jpg)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)