- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
Tudom nem vicces, de valahogy mégis: nem értem embereket minek építkezenek ilyen területre és miért így?
Nem csoda hogy elviszi azokat a házakat meg a tetőt, mert egyszerűen szarul vannak megépítve, azok a házak olyan helyre valók ahol max 50 km/h szél fúj...
Hollandokat is nehéz megérteni, a folytonos harcukat a tengerrel, mondjuk felnézek rájuk, mert emberfeletti kb. amit művelnek azért, hogy ne ússzon el fél hollandia, de akkor is az egész egy szélmalomharc... -
Thulcandra
senior tag
Na kellemes hosszúlépésezgetés után hazaestem, odaült hozzánk v.mi csöves akivel egyik haver beszélőviszonyba volt, hát mikor felőle fújt a szél néha majdnem visszabugyborékoltam a hosszúlépésem a pohárba...
Meg a pultos csajt nézegettem.... aranyos... de szerintem hipóba fürdik. majdnem fehérre szőkített haj, nem is tejfehér hanem ködszerű bőr... nem ronda, nem is szép...
ÁLLAT! -
Thulcandra
senior tag
Jó ég holnapután szerda s ezen a héten még nem is ittunk semmit?!
az előző hétre visszatekintve viszont... 7 liter bor, 12 sör, és egy feles mézes barack sínylette meg ellenálhatatlan vágyaimat, 7napból 3on olyan részeg voltam hogy... vasárnap zártunk egy laza fröccsözéssel ott már nem hatott az alkohol...
az anyagcserém is lelassult egy csöppet, jobb lesz pihenni -
Thulcandra
senior tag
-
Thulcandra
senior tag
Segg ideg vagyok, szolgáltatóm mind 2 dns szervere halott - ezt szerintetek hogy a francba csinálták? még jó h egy régi szerződésen rajta voltak enternet dns címe, de ezzekkel meg nem jön be minden oldal.
tud v.ki v.mi jó dns szervert?
Aktív témák
- Windows Insider Program
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 650 G2 15,6" FHD, i5-6200 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- Újszerű iPhone 14 Plus 128GB Lila független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

viszont kezelésre szorul.