Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Mobil flották
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
üdv mindenkinek a melóhelyről. benn vagyok, az egeremben lemerült az akksi, úgyhogy visszatettem a madzagosat. lusta vagyok átállítani a sebességét, úgyhogy fél asztalon át kell tolni, ha messzebb akarom vinni a kurzort.
a magát főnöknek képzelő kolléganőm megpróbált keresztbetenni nekem, csak az utasítást adta át 2 szóban, e-mailben, de hogy konkrétan hogymimerremeddig, azt nem. azzal nem számolt, hogy délután jön az a kolléganőm, akivel dolgozni is lehet, és ő tudja, hogy mi hogyan áll (hisz csak ő dolgozott szabadság előtt...). úgyhogy kb. 2-ig pihi, esetleg nagyon lálytos papírmunka, meg aljas kúszóbab.
ja, nem most értem be, itt vagyok 6 óta, csak eddig máshol lazsáltam
1-2 hétig ilyen lazán leszek, bár valszeg túlórázok, mert a melónak illene haladnia.
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
1-2 hétig ilyen lazán leszek, bár valszeg túlórázok, mert a melónak illene haladnia.