Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
pfff, kettőt és könnyebbet. Nemtom egyáltalán volt-e címe.
Azt tudom hogy valami olasz-magyar koprodukció volt, a rendező olasz, a stáb fel-fele, a szereplők legnagyobbrészt magyarok. Valami focicsapatról is volt szó benne, egy csaj lett az új elnök, és valami új intézkedéseket, meg edzéstervet vezetett be. De túl sok mindent nem nagyon tudok róla. Meg nem is emlékszem. Azt tudom hogy a forgatás a Közvágóhíd telephelyen volt egy hátsó régi épületben a nagy udvar leghátsó részén. Azt is tudom hogy rengeteg ember nyüzsgött összevissza.
Aktív témák
Aktív témák
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Több mint 2 millióan próbálták ki a Pragmata demóját
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Horgász topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox Series X|S
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt tudom hogy valami olasz-magyar koprodukció volt, a rendező olasz, a stáb fel-fele, a szereplők legnagyobbrészt magyarok. Valami focicsapatról is volt szó benne, egy csaj lett az új elnök, és valami új intézkedéseket, meg edzéstervet vezetett be. De túl sok mindent nem nagyon tudok róla. Meg nem is emlékszem. Azt tudom hogy a forgatás a Közvágóhíd telephelyen volt egy hátsó régi épületben a nagy udvar leghátsó részén. Azt is tudom hogy rengeteg ember nyüzsgött összevissza.