Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Yettel topik
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Töményeeeeeeet???? Őőőő ittam. De hogy, mit, a franc se semlészekik rá. Ajjaja, Jedzlüdikc. A fracn ba, már megint nem tudok írni. Azértg az eeljén jacította. de mosmár nem sikerüll,. Meg írni se. Már megint kedződick neduddkí írásának lebukásta vagy mi a franc. Most Kaphemos löüki a szüveget itt mellettem.
Atz a baj, hogy ilyenkor nem megy a vakírás vagy minek írják. Én igazság szerint sosem használtam.,,,,, őőő tanultam a vakírást. UTé-s kol.llgéa meg tanulta. És még úgy e meg nyeki. Nekem meg megy tanulás nélkül. CSakn nem ilyen állapotban. KKoncertálni kell, nekhezetbben nemgy már. Nem is javítok. Na ezt talákja meg a keymedia.hu vagy mi. Hajár. Talán a saját címük kijün
mert azt kijavítottam. Aszongya írjam be hogy itt rinyál Kephamos. Húúúbbazzzz ebbe tgövvet javítottma mint az egézsbve, BDe az ilyent ilyen találkozüókban e6 za nép, legalább is az off olvasókl már megszoktahtták. Na van aki ezt végigolvasta? Na erre válaszoljon, TAlán GÍ-n
kívül úgy se lesz senki se. Na majd kiderül.- Assszeonagya Kephamos ezt rossz lesz visszalolvasni, meg azon reménykedick ghog tgesója hazaciszi. Néba javítok, néha nem, mert likusta vagyok. De bha nagyon olvashatatlan, akkor muszáj javítani. ?mostg átnézhett W., kolléga, hogy mi a francd van. Gépel, valamit hozzsázsülás. Megkérdeztem, hogy hova ír. IOff tioujba, ír, asionngy. itt is javítja.-
Whaskes azt mondja winner basszott hosszú hsz-t géápel, a bvenú full részeg mintg állatg. És készül mittudomain mi, már rég elkülde a hszé-tg, mostmár küldöm én is
DDDD

:

Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgatós találkozó
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- League of Legends
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Nvidia Quadro P2000 5GB
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kívül úgy se lesz senki se. Na majd kiderül.- Assszeonagya Kephamos ezt rossz lesz visszalolvasni, meg azon reménykedick ghog tgesója hazaciszi. Néba javítok, néha nem, mert likusta vagyok. De bha nagyon olvashatatlan, akkor muszáj javítani. ?mostg átnézhett W., kolléga, hogy mi a francd van. Gépel, valamit hozzsázsülás. Megkérdeztem, hogy hova ír. IOff tioujba, ír, asionngy. itt is javítja.-
DDDD