- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Március 30-án mutatkozik be a Vivo Pad6 Pro
Aktív témák
-
marsu
veterán
A keresztbe lógó kábeleket én sem szeretem, de az, hogy átvert, azt nem felejtem el neki. Szentendrén voltam a Barackos utcából kellett volna befordulnom egy kisebb utcába. Megyek felfelé meredeken a hegyen, mondja a kedves női hang, hogy a következő lehetőségnél forduljak jobbra ... Kapubejáró, gondoltam ez nem az, továbbmentem, erre mondja a kedves hang, hogy következő lehetőségnél forduljak vissza. Megfordultam, kapubejáró, befordultam... Kerítés, kert, udvar, ház ... Jön a tulaj, hogy kit keresek? Mutatom neki hogy itt kellene lenni egy utcának ... Hát az már 10 éve nincs. Helyette ház van.... És az az övé ... Nem volt barátságtalan. Jót röhögött. Én meg égtem....
Ennyit a pontos navigációról ....
Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- BMW topik
- Renault, Dacia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Audio Note AN-C vörös ic sztereó kábel 1 m hosszban
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen9, i7-1165G7, 16GB, 512GB, FHD+/IPS, garancia, számla!
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- P1 Gen3 15.6" FHD IPS i7-10850H T2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest