- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
üzenetére
Igen
Ezek szerint nem értetted meg a lényeget, vagy nem ismered a viccet. Tehát:
Vonaton utazik egy idős néni, mellette egy fiatal anyuka ölében egy 3 éves gyerekkel. A gyerek folyamatosan rugdossa a nénit. Egy darabig így megy, mikor a néni szól hogy legyen már olyan kedves szóljon rá a gyerekére, mert fáj hogy rugdos. Az anyuka azt mondja, hogy nem szólok rá, hagy csináljon a gyerek amit jól esik, mi a férjemmel szabad szellemben neveljük a gyerekünket. Ekkor a szemben ülő punk feláll, szétkeni a rágót az anyuka homlokán, és azt mondja, hogy ''Tudod b.meg engem is szabad szellemben neveltek'', majd jelez, és leszáll.
Így már érthető a történet? Vagy csak mindenáron bele akartad látni hogy én nem szeretem a punkokat, és biztos ez a sztori is a punk utálatról szól?
Manapság olyan nem nagyon van hogy csak kicsit nevelnek valakit. Vagy igen, vagy nem. És úgy tűnik számomra, hogy akit nevelnek, az később agyon lesz taposva azok által, akiket nem neveltek, nemcsak mert többen vannak, hanem mert azt szokták meg, hogy nekik mindent lehet ami nem tilos. Vagy még azon is túl.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest