- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Mégsem lesz Sony autó
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iPhone topik
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Fujj, az ilyentől felfordul jézusi gyomrom sava. Nem utálunk ki senkit! Szépen megvárjuk, míg felfordul magától.
A lábszagod meg hiába panasz, ha a topik szelére kelt, s a péhán keresztül hordozza. Lásd, fijam, a kiürített topikokat!
Nincs mit, szívesen, virágok öltözőbe, egyéb elcsépelt közhelyek. Nemsokára távozok közületek, ha ez vigasztal és szagtalanít. (Az életet meg éppen én szoktam minimálra csökkenteni, valahogy sikerrel tudok tetszhalott topikokat létesíteni.)
Némá, engem itt lenéznek... Pedig csupa-csupa jót akarok. Arról meg nem én tehetek, hogy magamnak.
Sipi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest