- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A Honor profi iPhone másolásban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Fujj, az ilyentől felfordul jézusi gyomrom sava. Nem utálunk ki senkit! Szépen megvárjuk, míg felfordul magától.
A lábszagod meg hiába panasz, ha a topik szelére kelt, s a péhán keresztül hordozza. Lásd, fijam, a kiürített topikokat!
Nincs mit, szívesen, virágok öltözőbe, egyéb elcsépelt közhelyek. Nemsokára távozok közületek, ha ez vigasztal és szagtalanít. (Az életet meg éppen én szoktam minimálra csökkenteni, valahogy sikerrel tudok tetszhalott topikokat létesíteni.)
Némá, engem itt lenéznek... Pedig csupa-csupa jót akarok. Arról meg nem én tehetek, hogy magamnak.
Sipi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 Notebook 16GB / 32GB
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest