- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Fujj, az ilyentől felfordul jézusi gyomrom sava. Nem utálunk ki senkit! Szépen megvárjuk, míg felfordul magától.
A lábszagod meg hiába panasz, ha a topik szelére kelt, s a péhán keresztül hordozza. Lásd, fijam, a kiürített topikokat!
Nincs mit, szívesen, virágok öltözőbe, egyéb elcsépelt közhelyek. Nemsokára távozok közületek, ha ez vigasztal és szagtalanít. (Az életet meg éppen én szoktam minimálra csökkenteni, valahogy sikerrel tudok tetszhalott topikokat létesíteni.)
Némá, engem itt lenéznek... Pedig csupa-csupa jót akarok. Arról meg nem én tehetek, hogy magamnak.
Sipi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen házat vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Mini-ITX
- Arc Raiders
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Eladó
- Mushkin 2x16GB DDR4 3200MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest