Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ez az autóbuziság műszaki buzisággal kombinálva

De amúgy hidd el, nekem nagy élményt jelent, hogy pl. nem 2+2, hanem 4+5 féle módon lehet kombinálni a klíma szabályzást, állítgatni, aztán azt mind végigpróbálni...nem kis idő. Aztán a hifit áttanulmányozni töviről hegyire, mi mit hogyan állít, milyen sebességekkel írott cd-ket tud még zökkenőmentesen olvasni, aztán a km-számláló-fogyasztásmérő kombót is ki kell kisérletezni, meg a vetített műszerfal beállítási lehetőségeit végigpróbálgatni. Aztán a ködlámpa kezléseinek szabályát(helyzetjelzőnél, tompítottnál melyiket lehet kapcsolni melyiket nem), a középkonzol megvilágítását, a beltéri világításokat, térképlámpát, a fényszórókat, csomagtérlámpát, meg még soksok egyebet nem lehetett megnézni napfénynél, most meg sötétedésnél a félig zárt ajtóval már igen. Aztán a hangszórókat is le kellett tesztelni, amit csakis egyedül lehet nyugodtan, bő nyállal, izé...bő hanggal
Fél hangerőtől följebb még így sem toltam, mert nem éreztem hogy kéne. Azon is besírtam, hogy hátra is ki van vezetve a klíma az első ülések alatt.
Szal van sok apró izé, amivel el lehet matatni, és nekem el kell tölteni jópár meghitt órát kettesben a géppel, hogy egészen közel kerüljünk egymáshoz. Pont olyan mint egy nő. Ismerkedni kell vele, nem szabad lerohanni.
Na tolok egy kis Borostyánt...
Aktív témák
- OLED monitor topic
- ASUS routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EAFC 26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- Huawei Watch 3 Pro szép állapot, olcsóbban (hibás korona)
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fél hangerőtől följebb még így sem toltam, mert nem éreztem hogy kéne. Azon is besírtam, hogy hátra is ki van vezetve a klíma az első ülések alatt.