- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Magisk
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
Ti tudtok olyanról, hogy a Tcom valami akciós lehetőséget biztosít azoknak, akik pl. mobil irányba 2000-nél többet beszélnek, és ezt személyesen számlával igazolják?
Nem tudom, hogy hol a csavar, vagy hol lehet ebben bármiféle átverés, de meglátogatott egy úr, és kért egy ilyen számlát, mire én nem tudtam adni, erre mondta, hogy jön legközelebb, és kérdezte, mikor leszünk otthon. Persze én erről nem világosítottam fel, elköszöntünk.
Ami gyanús, az az, hogy a jól öltözött emberke egy gyűrött Tcom számlát szorongatott, de inviteles kézitáska volt nála, a kitűzőjén meg valami angol nevű telkó társaság bilétája függött, ráadásul amikor mondtam, hogy bázis díjcsomagunk van, nem tudta, hogy az mennyi havidíjat takar, 5 ezret tippelt rá, de valójában csak 3590.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- DJI mini 3 drón display unit
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest