Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Könnyű, egyszerű, mutatós óra a Honortól
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Persze, mert mondani kellett volna, hogy egy pillanat, mindjárt megnézed. Elrobogsz, útközben veszel két kapucsínót, beviszed neki, meg a másikat a droidnak(ha annak nem kell, akkor megiszod te) mondod mosolyogva, hogy no nézzük azokat a fránya gilisztákat, közben magyarázol hogy egyszer otthon te is elfelejtetted bedugni a falba a vezetéket, és csodálkoztál hogy miért nem megy. Ezzel jó pontokat szerzel ezerrel, mert a kapucsínó nem kávé, de mindenki szereti. Aztán odamentél, és személyesen felügyelted a problémakezelést, végül pedig hibázni/tévedni képes halandónak mutattad magad, vagyis nem basztad le érte, hogy töketlenkedik.
Voilá, máris átbillen a dolog a másik oldalra.
Engem nem infós munkakörben alkalmaztak anno egy helyen, de sokszor engem hívtak ilyen esetben, mert emberközelibb ''szolgáltatást'' nyújtottam az infós hibák elhárításánal, mint az IT-sek. És gyorsabb voltam
Tudom, ez nem ilyen egyszerű, de próbálkozni lehet.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Elden Ring
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Hálózatokról alaposan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs