Hirdetés
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Persze, mert mondani kellett volna, hogy egy pillanat, mindjárt megnézed. Elrobogsz, útközben veszel két kapucsínót, beviszed neki, meg a másikat a droidnak(ha annak nem kell, akkor megiszod te) mondod mosolyogva, hogy no nézzük azokat a fránya gilisztákat, közben magyarázol hogy egyszer otthon te is elfelejtetted bedugni a falba a vezetéket, és csodálkoztál hogy miért nem megy. Ezzel jó pontokat szerzel ezerrel, mert a kapucsínó nem kávé, de mindenki szereti. Aztán odamentél, és személyesen felügyelted a problémakezelést, végül pedig hibázni/tévedni képes halandónak mutattad magad, vagyis nem basztad le érte, hogy töketlenkedik.
Voilá, máris átbillen a dolog a másik oldalra.
Engem nem infós munkakörben alkalmaztak anno egy helyen, de sokszor engem hívtak ilyen esetben, mert emberközelibb ''szolgáltatást'' nyújtottam az infós hibák elhárításánal, mint az IT-sek. És gyorsabb voltam
Tudom, ez nem ilyen egyszerű, de próbálkozni lehet.
Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest