- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
Aktív témák
-
VoDaFoNe
aktív tag
Ohh emberek. Voltam kisedzőtáborba ahol fullra kihajtottam magam de mégse tudtam az egészet végig csinálni mert lebetegedtem közbe.
Edzőm beküldött az ágyamba ( vácszentlászlón volt a kisedzőtábor ) és mondta h pihenjek. Másnap bemegyek edzésre de megint elkezdtem vacogni mint az állat. Megint kiküldtek edzésről. A lázam fel le ugrált. Fél 2 -re hazértem ( ez tegnap volt ) és egyből be is bújtam az ágyba. A lázam már csak 39 fokról 38 fokra csökkent a lázcsillapító segítségével de így is nagyon rossz volt. Ma elmentünk orvoshoz de ott is vártunk 1 jó másfél órát mire sikerült bejutnunk a dokihoz. Szerencsére a doktor úr kiskorom óta ismer. Köhögni nem mertem mert attól annyira fáj a torkom h ihajj.... Szomjas voltam de ha ittam rosszul lettem. A lényeg a lényeg h ma doki kiírt egész hétre. Kicsit ideülök a gép elé mert már tökre unom az egésznapos fekvést és a tévézést erre látom h se MSN se semmi... sőt még a config is megváltozott. Amint t|-|om hazaér azonnal kiherélem. Úgy volt h ez a gép az enyém végleg erre teljesen beletúr és már a tököm kivan. Újra rakta a windowst pedig semmi baja nem volt. csak jöjjön haza és kicsinálom. pedig beteg vok.

Aktív témák
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Robotporszívók
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 1,i7-10850H,32 gb,512 gb
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Edzőm beküldött az ágyamba ( vácszentlászlón volt a kisedzőtábor ) és mondta h pihenjek. Másnap bemegyek edzésre de megint elkezdtem vacogni mint az állat. Megint kiküldtek edzésről. A lázam fel le ugrált. Fél 2 -re hazértem ( ez tegnap volt ) és egyből be is bújtam az ágyba. A lázam már csak 39 fokról 38 fokra csökkent a lázcsillapító segítségével de így is nagyon rossz volt. Ma elmentünk orvoshoz de ott is vártunk 1 jó másfél órát mire sikerült bejutnunk a dokihoz. Szerencsére a doktor úr kiskorom óta ismer. Köhögni nem mertem mert attól annyira fáj a torkom h ihajj.... Szomjas voltam de ha ittam rosszul lettem. A lényeg a lényeg h ma doki kiírt egész hétre. Kicsit ideülök a gép elé mert már tökre unom az egésznapos fekvést és a tévézést erre látom h se MSN se semmi... sőt még a config is megváltozott. Amint t|-|om hazaér azonnal kiherélem. Úgy volt h ez a gép az enyém végleg erre teljesen beletúr és már a tököm kivan. Újra rakta a windowst pedig semmi baja nem volt. csak jöjjön haza és kicsinálom. pedig beteg vok.