- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
az a suspend gond lehet, hogy nem az ubu hibája...
én mostanában ''rászoktam'' arra, hogy nem állítgatom át a kezelőfelületet. egy gépen (amit a lggyakrabban használok) be van lőve, és kész. más gépeken is fenn van, és csak pár csomagot teszek fel utólag (kubuntu-desktop, mc). nagyjából mindent megtalálok rajta.
tbs: nagyjából őszintén: te telepíteni akarod a linuxot, vagy használni? én ez utóbbit. igazából nem is az rpm-mel volt bajom, hanem az /etc más felépítésével. lehet, ha most kellene fedorát telepítenem, akkor már nem lenne vele gondom, csak akkor annál jobban siettem. meg volt valami hardveres probléma is, amit nem bírtam fc4 alatt megoldani, de a régi deb alatt ment. meg volt pár fordítva is.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Windows 11
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF // RTX 4060 8GB // i7 13. GEN // FHD 144Hz // 16GB DDR5 //GARIS
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs