- iPhone topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Rájöttem milyen megvénült, nosztalgiázó öregember vagyok. Winampban a ''DJ Shuffle'' bekeverte nekem a Surda-dalt, és egész elérzékenyültem. Gyerekkorom nagy-nagy meghatározó élménye volt a sorozat. [link] [link] [link] Pár éve is már meghatott nosztalgiával néztem az újraadott részeket, de most eszembejutottak az egyes jelenetek, és annyira beugrott a 70-es 80-as évek világa, hogy akaratlanul is összehasonlítom a mostanival, és hát lehet hogy egyre fejlettebb világban, helyzetben, korban, stb-ben élünk, lassan itt a nanokor, de néha az az érzésem, hogy túl későn születtem. Biztos az is benne van, hogy gyerekkoromban éltem meg még annak a korszaknak a végét, és alighanem csak a jót láttam meg benne, de akármikor kerül szembe egymással a ma és a közelmúlt, számomra valahogy mégis olyan kellemesebb, nyugodtabb korszak volt. Mintha minden régi emlékképemben sütne a nap.
És mondhatná bárki, hogy mennyi mindent kellett abból nélkülözni, ami most meg már van. Hát lehet, de amiről nem tudtunk, vagy még nem létezett, az szerintem nem is hiányzott. Saját évfolyamomból szoktunk néha erről beszélgetni, és a legtöbben osztják a véleményem.
Vissza akarok menni az időben!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
És mondhatná bárki, hogy mennyi mindent kellett abból nélkülözni, ami most meg már van. Hát lehet, de amiről nem tudtunk, vagy még nem létezett, az szerintem nem is hiányzott. Saját évfolyamomból szoktunk néha erről beszélgetni, és a legtöbben osztják a véleményem.