Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Rájöttem milyen megvénült, nosztalgiázó öregember vagyok. Winampban a ''DJ Shuffle'' bekeverte nekem a Surda-dalt, és egész elérzékenyültem. Gyerekkorom nagy-nagy meghatározó élménye volt a sorozat. [link] [link] [link] Pár éve is már meghatott nosztalgiával néztem az újraadott részeket, de most eszembejutottak az egyes jelenetek, és annyira beugrott a 70-es 80-as évek világa, hogy akaratlanul is összehasonlítom a mostanival, és hát lehet hogy egyre fejlettebb világban, helyzetben, korban, stb-ben élünk, lassan itt a nanokor, de néha az az érzésem, hogy túl későn születtem. Biztos az is benne van, hogy gyerekkoromban éltem meg még annak a korszaknak a végét, és alighanem csak a jót láttam meg benne, de akármikor kerül szembe egymással a ma és a közelmúlt, számomra valahogy mégis olyan kellemesebb, nyugodtabb korszak volt. Mintha minden régi emlékképemben sütne a nap.
És mondhatná bárki, hogy mennyi mindent kellett abból nélkülözni, ami most meg már van. Hát lehet, de amiről nem tudtunk, vagy még nem létezett, az szerintem nem is hiányzott. Saját évfolyamomból szoktunk néha erről beszélgetni, és a legtöbben osztják a véleményem.
Vissza akarok menni az időben!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Hálózat, Klső meghajtók
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És mondhatná bárki, hogy mennyi mindent kellett abból nélkülözni, ami most meg már van. Hát lehet, de amiről nem tudtunk, vagy még nem létezett, az szerintem nem is hiányzott. Saját évfolyamomból szoktunk néha erről beszélgetni, és a legtöbben osztják a véleményem.