Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
supesz
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Pedig érdemes lenne.
Más:
A politopik az ilyen ingoványos terület én is onnan repültem ki
akkor megfogadtam, hogy nem írok oda töbet. Pontosan olyan szánalmas az a topik, mint azletben a politikusok. Néha egy-két flame-et azért elhintek ott. Hagy izguljanak. ..EHHE..
Meggyőződésem, hogy nem kellett volna kivágni engem, lehetett volna idő ban is. Vagy ha engem igen, akkor fokukacot is ki kellett volna. De ez már történelem.
Hozzáteszem, kerülöm a kukacot, szóval, ha ő itt van akkor én nem akarok itt lenni. Nem szimpi. És a gondolkodása sem, de az élet már csak ilyen.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor megfogadtam, hogy nem írok oda töbet. Pontosan olyan szánalmas az a topik, mint azletben a politikusok. Néha egy-két flame-et azért elhintek ott. Hagy izguljanak. ..EHHE..