- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Na jólvan, most megint olyan q éhes lettem..
Más: Megyünk ma nagyanyámhoz, falun nagy kert(már nincs beültetve, csak a fű nő rajta), családi ház. Nézek be a kertbe, és egy megtermett boci néz vissza onnan szép nagy szarvakkal. Először megijedtem, hogy erdey_a rámküldött valakit, de aztán láttam hogy igen jámbor fajta, semmi köze a vérhez, mégha boci is, hanem szépen ki volt láncolva a kert közepére, és ott legelészett. Na mondom ez már nem olyan mókás, gondoltam egyedülélő nagyanyám egy infarktus után néha magát is alig bírva beruházott egy tehénkére, de aztán felvilágosított, hogy az egyik szomszédtól kérte kölcsön mint bionikus fűnyírót, hátha mérsékli a hóhullás előtt a jócskán szárba szökkent füvek, gyomok erdejének tömegét. Szóval csak napközbenre kaptuk meg, az éjszakát otthon tölti. Ha kb egy hétig odajár, akkor egész szépen lenyírja a kertet, nem lesz vele gondunk. Meg amúgyis, nem kis mértékben emeli az ember hangulatát egy ilyen jámbor jószág. Én kb 10 percig nézegettem, de utánna vigyorogtam mint a vadalma, de ez csak később tűnt fel.
Pedig amúgy nem szokatlan az állatok közt lennem, régen volt csirke, liba, kacsa, nyúl, birka, malac. Csak a nagyobbak maradtak ki, tehenünk nem volt, lova meg csak a módosabbaknak, meg ahol több férfi is volt a háznál, úgyhogy ők nekem is kicsit szokatlanok.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Diabetes - Cukorbetegség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- Arany János - Kapcsos könyv
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest