Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Na jólvan, most megint olyan q éhes lettem..
Más: Megyünk ma nagyanyámhoz, falun nagy kert(már nincs beültetve, csak a fű nő rajta), családi ház. Nézek be a kertbe, és egy megtermett boci néz vissza onnan szép nagy szarvakkal. Először megijedtem, hogy erdey_a rámküldött valakit, de aztán láttam hogy igen jámbor fajta, semmi köze a vérhez, mégha boci is, hanem szépen ki volt láncolva a kert közepére, és ott legelészett. Na mondom ez már nem olyan mókás, gondoltam egyedülélő nagyanyám egy infarktus után néha magát is alig bírva beruházott egy tehénkére, de aztán felvilágosított, hogy az egyik szomszédtól kérte kölcsön mint bionikus fűnyírót, hátha mérsékli a hóhullás előtt a jócskán szárba szökkent füvek, gyomok erdejének tömegét. Szóval csak napközbenre kaptuk meg, az éjszakát otthon tölti. Ha kb egy hétig odajár, akkor egész szépen lenyírja a kertet, nem lesz vele gondunk. Meg amúgyis, nem kis mértékben emeli az ember hangulatát egy ilyen jámbor jószág. Én kb 10 percig nézegettem, de utánna vigyorogtam mint a vadalma, de ez csak később tűnt fel.
Pedig amúgy nem szokatlan az állatok közt lennem, régen volt csirke, liba, kacsa, nyúl, birka, malac. Csak a nagyobbak maradtak ki, tehenünk nem volt, lova meg csak a módosabbaknak, meg ahol több férfi is volt a háznál, úgyhogy ők nekem is kicsit szokatlanok.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Óra topik
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest