Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- MIUI / HyperOS topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
HI!
latom formabn vagytok:- )))
Egy rohatt 10 megas dat file a maradvany emejjel magaban eddig semejjk konvertet se szerkeszto se lejacco nem tudott mit kezdeni /mar amit hiteln kezbekaptam/:- (((
udv
neduddki
mod: BlacKSouL: az a wmv fiel az egy jo kis list aflenek tunik, ami hivja a szerverrol eszt a 10 megas szart leglabbis nalam, lelott halovla sajan nem muxik:- (((
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Bekerül a Temporaryba egy fájl ami 10 mega körüli, .dat kiterjesztésű, benne van a videofájl neve kiterjesztésestől, de semmit nem lehet vele kezdeni. Más olyan fájl ami meg erre a konkrét videóra utalna miután betöltötte a WinMediaPlayer nincs.
Ugyanakkor rákeresve az összes wmv fájlra a gépen, megtalálja ezt a fájlt szintén a Temp.Intern.Files-ben, és Megnyitás parancsra simán betölti a Mediaplayerbe, és lejátsza, pedig ennek is .dat a kiterjesztése. Már nem értem a dolgot
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Streaming média is elmentődik teljesértékű wmv videófájlként? És ha igen akkor hova? Hol tárolja pl a Media Player a saját cache adatatait? Mert erre én is gondoltam, de nem is kerestem, mert azt hittem, hogy ennek az a lényege, hogy nem ment semmit a gépre, hanem folyamatosan szedi az adatot a szerverről.

Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- BMW topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Jövedelem
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest