- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Tényleg?
Tudod, csak a társaságon múlik. 
Ennek örülök. Akkor is szórtam szellem sziporkáimat? Ááá, kizárt dolog. Verset nagyon ritkán költük élőben, álá natúrlich.
A konfigomhoz nehogy nyúljon senki fia! Ölég bonyolult, örülök, hogy így valahogy eldöcög...
Ladybug:
Ez az írásos dolog ismerős. De nagyon jól műveled egyébként. Nem azért a vicces jelző.
A papírcetlis udvarlás pedig nagyon egyedi. Én kipróbálnám a helyedben.
Höhö, nyugtass meg, hogy Te már próbáltad, s nem égő!
Ötletnek nem rossz. Most átpörgetem agyam feneketlen bugyrait, mely leányzó részesüljön ebben a nagy kegyben. (S kik vágnak érte a fejemhez csupán könnyebb dolgokat.)
Hm, juteszembe, egyszer már csináltam ilyet... Akkor kezét kértem valakinek szétszórt cetliken. Ez pedig nem jó előjel.
No, akkor gondolkodjunk! Ha esetleg a cetliket tömör aranylemezekkel helyettesítem, a siker biztosan nagyobb lesz...
Mod: bocs, de a reportod búcsú-részén hangosan felröhögtem.
Sipi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Lenovo Legion Y540-15IRH
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudod, csak a társaságon múlik.