Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- iOS alkalmazások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
empíria rulez... felerősíted egy rúdra a tükröt, belenézel, és az ujjadat addig közelíted felé, amígy épp át nem fordul a kép/ki nem tölti az ujjad képe a tükröt. persze az optikai tengely mentén mozgasd atz ujjad. no ott lesz a fókusz.
lámplával is lehet, addig mozgatod a (pontszerű fényforrásnak tekinthető) lámpát előtte, míg a fény egy csóvában nem jön belőle. úgyis erre akarod használni.
(nem tudom, én vagyok túl gyakorlatias, vagy mások szoktak el tőle? nagy élettapasztalattal rendelkező kollégámnak is nemegyszer kell gyakorlati segítséget adni szakmai dolgokban, mert mindent túlbonyolít.)
amúgy ha nagyon számolgatni akarsz, arra is van megoldás... de ennél egyszerűbb a fenti módszer.
Aktív témák
- HP EliteBook 6 G1i - Intel Ultra5-235U , Új
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs