Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
empíria rulez... felerősíted egy rúdra a tükröt, belenézel, és az ujjadat addig közelíted felé, amígy épp át nem fordul a kép/ki nem tölti az ujjad képe a tükröt. persze az optikai tengely mentén mozgasd atz ujjad. no ott lesz a fókusz.
lámplával is lehet, addig mozgatod a (pontszerű fényforrásnak tekinthető) lámpát előtte, míg a fény egy csóvában nem jön belőle. úgyis erre akarod használni.
(nem tudom, én vagyok túl gyakorlatias, vagy mások szoktak el tőle? nagy élettapasztalattal rendelkező kollégámnak is nemegyszer kell gyakorlati segítséget adni szakmai dolgokban, mert mindent túlbonyolít.)
amúgy ha nagyon számolgatni akarsz, arra is van megoldás... de ennél egyszerűbb a fenti módszer.
Aktív témák
- Robotporszívók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- További aktív témák...
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Genius SP-HF2800BT bluetooth hangszóró
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest