Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Megismer az ember másokat szegről-végről, legalábbis nagyjából párszáz hsz alapján, és akkor benéz a polba, és homlokegyenest ellenkező személyiségre utaló megnyilvánulásokkal találkozik. Van egy nagy gyűjtőtéma, a számítástechnika, amiben többé-kevésbé mindenki jól elvan, és a véleménykülönbségek ellenére is normális tud maradni(a nagyobb többség), és akkor van egy sötét, fekete lyuk, ahova betévedne emberek, és előtör belőlük az állat. És ebben az a faramuci helyzet, hogy véleménye igaz hogy mindenkinek lehet, de sajnos nem tudják meghúzni a határt emberek. Én is betévedtem párszor kíváncsiságból, még próbáltam is hozzászólni, de - habár nem tartom magam senkinél sem intelligensebbnek - mégis rájöttem igen rövid idő után, hogy gyorsan el kell onnan jönni, mert a fekete lyuk magába ránt, és akkor szabhatja az ember az emberi mivoltát. Meg a tagságát.

[Szerkesztve]
Aktív témák
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest