- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Kedves csapos2!
(Most hirtelen meakadtam, mert arra gondolok, hogy ki lehetett a csapos1, vagy csak simán csapos, na mindegy.) Túl sokat képzelsz Te rólam. Tudásom felszínes, és hiányos.
Például azt sem tudom, hogy hol tudnál szert tenni egy ilyen szalagkábelre. Szégyellem magam.
Az igazság az, és ezt most csak Neked mondom, hogy a monitorok belső világa, csak jóval kisebb mértékban érdekel, mint a tulajdonságai, paraméterei. Csak addig a szintig, amennyi a működésük megértéséhez szükséges.
De lehet, hogy ez most meg fog változni, mivel elég régóta figyelemmel kísérem lankadatlan, már-már hősies küzdelmedet a ''Nekem akkor is LCD projektorom lesz, ha addig élek is!'' című projectben.
A végeredményre kiváncsian várva, maradok tisztelettel:
Racecam
Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Újszerű iPhone 13 128GB Fekete (midnight) független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest