Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
Párom nem tudott bemenni a munkahelyre, Hungária már megint állt. Meg ugye az Erzsébet híd is. De jó dolga van

Na kijelenthető , hogy elszakították megint Budát Pesttől. (természetesen át lehetett volna menni, csak kérdés , megéri-e annyit kerülni, ha otthonról is tud dolgozni...)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Na ez visz mindent, ilyen vihart már vagy 7-8 éve nem láttam, kb 150-200méter magasan látni ahogy a fejem fölött ilyen alacsonyan keletkeznek a felhők, a levegő egy merő porréteg, a látótávolság kb 1000m, és ha dél felé nézek, akkor az égbolt 1/4-e verőfényes derült kék, mintha semmi nem lenne, de egy éles vágással olyan szürke-fehér-zöld-bordó szélű fergete halad arrafelé, hogy elképeszető. És szakad!!! JA, és már jégeső!
Mindjárt hozok be viszkihez egy marékkal. Na, redőnyt leengedtem, és asszem a város megszünt létezni egy pillanat alatt csak a riasztókat hallani, nagyon durván veri az ablakpárkányt..Eszméletlen vihar, bazzeeeg, diónyi jég esik folyamatosan.. áááá!! 5centi vastag jégréteg az erkélyen... 7-8... áh, életemben nem láttam még ilyen durva vihart!!
Kinéztem a kulcslyukon, a szembelévő ház kb 40 méterre van, és nem látni az esőtől, mintha köd lenne. Hát besírok komolyan...
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Még csak Salgótarján környéke kapja, de még mindig nem ért a városba, kb most jön át a határon
De elég komoly. Bár abban nem vagyok biztos hogy Pestig elér vagy délebbre, alighanem itt a hegyek, meg legvégső esetben a Mátra-Cserhát vonal megfogja. Na, mire végigírtam már elkezdett csepegni, a város északi részéből már hozza az ázott betonszagot. Ilyenkor hatalmasat lehet aludni, bár bennem mindig olyan jóízű feszültséget szabadít fel az ilyen masszív vihar.
Bazz, van huzatja, a riasztók elkezdtek beindulni a nagy széllökésektől
[Szerkesztve] -
-
Lord Zero
addikt
válasz
brownus
üzenetére
csak egy szemléletes kifigurázása a zsargonnak (you rock, you rule - fasza vagy/kúl vagy/király vagy)
mintha királyt, sirályt és atomot rajzolnánk magyar analógiára, csak ez sokkal poénosabb
szerk. most tényleg nem értetted, vagy én vagyok a hülye, h nem értettem, h értetted?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindjárt hozok be viszkihez egy marékkal. Na, redőnyt leengedtem, és asszem a város megszünt létezni egy pillanat alatt csak a riasztókat hallani, nagyon durván veri az ablakpárkányt..Eszméletlen vihar, bazzeeeg, diónyi jég esik folyamatosan.. áááá!! 5centi vastag jégréteg az erkélyen... 7-8... áh, életemben nem láttam még ilyen durva vihart!!
De elég komoly. Bár abban nem vagyok biztos hogy Pestig elér vagy délebbre, alighanem itt a hegyek, meg legvégső esetben a Mátra-Cserhát vonal megfogja. Na, mire végigírtam már elkezdett csepegni, a város északi részéből már hozza az ázott betonszagot. Ilyenkor hatalmasat lehet aludni, bár bennem mindig olyan jóízű feszültséget szabadít fel az ilyen masszív vihar.