- Yettel topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Na ez visz mindent, ilyen vihart már vagy 7-8 éve nem láttam, kb 150-200méter magasan látni ahogy a fejem fölött ilyen alacsonyan keletkeznek a felhők, a levegő egy merő porréteg, a látótávolság kb 1000m, és ha dél felé nézek, akkor az égbolt 1/4-e verőfényes derült kék, mintha semmi nem lenne, de egy éles vágással olyan szürke-fehér-zöld-bordó szélű fergete halad arrafelé, hogy elképeszető. És szakad!!! JA, és már jégeső!
Mindjárt hozok be viszkihez egy marékkal. Na, redőnyt leengedtem, és asszem a város megszünt létezni egy pillanat alatt csak a riasztókat hallani, nagyon durván veri az ablakpárkányt..Eszméletlen vihar, bazzeeeg, diónyi jég esik folyamatosan.. áááá!! 5centi vastag jégréteg az erkélyen... 7-8... áh, életemben nem láttam még ilyen durva vihart!!
Kinéztem a kulcslyukon, a szembelévő ház kb 40 méterre van, és nem látni az esőtől, mintha köd lenne. Hát besírok komolyan...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox One
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mindjárt hozok be viszkihez egy marékkal. Na, redőnyt leengedtem, és asszem a város megszünt létezni egy pillanat alatt csak a riasztókat hallani, nagyon durván veri az ablakpárkányt..Eszméletlen vihar, bazzeeeg, diónyi jég esik folyamatosan.. áááá!! 5centi vastag jégréteg az erkélyen... 7-8... áh, életemben nem láttam még ilyen durva vihart!!