Hirdetés
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
piqla
őstag
En nem is feltetlen a pletykalapokra gondoltam (nem hiszem, hogy a Best cimlapon hozna a seggturkalos kepet) , hanem inkabb partyphoto.hu esetleg partypeople.hu-s sracokra; legalabbis toluk kaptam nevjegyet.
Mondjuk aztan lehet, hogy a Blikk vezeto hire ez lesz: ''Nemeth Kristof eltitkolt kapcsolata!''
esetleg Szines Bulvar ''A Baratok kozt Gezaja egy kocsog!''![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amugy a fele ''sztarnal'' mi a fotosokat, a fotosok minket vegyesen kerdezgettuk hogy ''Ez ki volt?''
Szoval vicces.
Eletmudijat kapott az Edda, ok lenyomtak ket szamot (''Szerelem keresi a szerelmet'', ''Szalljunk fel'') na, naluk majdnem megszakadt a szivem.
Zplusz musorvezetoje: ''Szinpadon az Eeeeeeedddddddddddddddddddddaaa''
Na, nema kuss. Ugye a kozonseg 95%-a 9-12 eves kislanyokbol allt, akik nem tudtak, hogy kik ok, mik ok.
Akik elmultak 20 evesek illetve az ott levo szulok (merthogy nem mindenkit engedtek el otthonrol egyedul) tapsoltak, meg mogottem a Pely is.
De kb. az jott le, hogy az Edda a tokio elozenekara...
Hat, az azert szar volt.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)