- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A tokot is átvariálja a Samsung
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
az egyetemi felvételihez és a bekerülési szinthez még egy kicsi: mikor én jelentkeztem egyetemre, vagyész szakra 115 pont volt a határ, nekem volt 117, tehát felvettek. tavaly, tavalyelőtt 72, mert az a minimum... beszélgettem oktatókkal, ki vannak bukva. csupa balfék jár oda, legfeljebb 1-2 értelmes emberrel találkoznak. ugyebár értelmes helyen a tanár választja magának (tapasztalat és/vagy mások beszámolója alapján) a szakdolgozóit. de 50 db selejtből hogy válasszon értelmesen? nem is érdekli a szak, be se jár előadásokra, 3. alkalommal veszi fel a laborgyakorlatot, mert az előző kettőre nem volt hangulata bejárni... az ilyenből milyen ''szakember'' lesz? mi még megbecsültük a tanárainkat, mert ők is megbecsültek minket, ha volt okuk rá (és szerencsére volt rá okuk). nekem már asszem az 5. félévben megvolt a témavezetőm... a másik 5 (pontosabban 6) félév alatt szép kerek szakdogát tudtam csinálni, sok értelmes munkával. viszont volt egy barátom, aki kb. 2 félév alatt, igen ritka bejárással csapott össze valamit... pontosabban a témavezető csapott neki össze valamit.
Aktív témák
- HP ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB , RTX A2000 4GB, HP Garancia. Gyönyörű.
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone XS 64Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & Arany Színben, Kártyafüggetlen
- SANDBERG 133-95 WEBKAMERA - USB 2.0 - FULL HD /1080P -
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest