- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
az egyetemi felvételihez és a bekerülési szinthez még egy kicsi: mikor én jelentkeztem egyetemre, vagyész szakra 115 pont volt a határ, nekem volt 117, tehát felvettek. tavaly, tavalyelőtt 72, mert az a minimum... beszélgettem oktatókkal, ki vannak bukva. csupa balfék jár oda, legfeljebb 1-2 értelmes emberrel találkoznak. ugyebár értelmes helyen a tanár választja magának (tapasztalat és/vagy mások beszámolója alapján) a szakdolgozóit. de 50 db selejtből hogy válasszon értelmesen? nem is érdekli a szak, be se jár előadásokra, 3. alkalommal veszi fel a laborgyakorlatot, mert az előző kettőre nem volt hangulata bejárni... az ilyenből milyen ''szakember'' lesz? mi még megbecsültük a tanárainkat, mert ők is megbecsültek minket, ha volt okuk rá (és szerencsére volt rá okuk). nekem már asszem az 5. félévben megvolt a témavezetőm... a másik 5 (pontosabban 6) félév alatt szép kerek szakdogát tudtam csinálni, sok értelmes munkával. viszont volt egy barátom, aki kb. 2 félév alatt, igen ritka bejárással csapott össze valamit... pontosabban a témavezető csapott neki össze valamit.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Dell Inspiron 15 5567
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest