Hirdetés
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Dufresne
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Jó ez, nincs vele semmi gond sztem. Ahogyan sztem a halálbüntetéssel sem, emberjogi aktivisták ide vagy oda. Aki megöl egy embert, az hol törődött a másik jogaival...ezután meg elvárják, hogy a gyilkossal meg törődjünk...na mind1, ez mindenki saját véleménye...
Tegnap pl apám bringázik hazfelé északi összekötőn, nagy motoros f@..kalap meg jön szembe és összeakadt a kormány, persze fater nagyot perecelt, szerencsére komolyabb baja nem lett, de azért horzsolások rendesen...persze motoros meg sem állt...természetesen itt tilos a motorozás, ami végülis abból a szempontból lényegtelen, hogy cserbenhagyásos gázolásnak is minősíthetnénk a dologt...mindenkire rábízom, hogy miféle büntetést szabna ki az ilyenre, de én tuti végighúznám egy morot után kötve a hídon...
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Nvidia Quadro P2000 5GB
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest