Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Aktív témák
-
rog
addikt
[L]http://knowspam.net/[/L]
''Amúgy néhány napja elkezdtem használni a Knowspam.net szolgáltatást olyan alapon, hogy a nagyon jókat hallottam róla és tényleg. A dolog röviden úgy működik, hogy beépül a kliens (tehát a mi számítógépünk) és a mail szerver közé és csak azokat a maileket ereszti át, ami nem spam. Ezt két módon tudja eldönteni: ha rajta van a listánkon, vagy pedig ha küld egy válasz levelet a feladónak és az tud válaszolni egy egyszerű kérdésre. Aki egyszer már válaszolt az felkerül a listára és onnantól hawaii-dídzsé-napszemüveg. Néha küld egyébként egy mailt a szoftver, hogy akkor most döntsem el, hogy ez spam-e, de egy idő után beáll és nem kell vele foglalkozni. Első pillantásra lehet, hogy kicsit kényelmetlennek tűnik, nekem is az volt, de egyelőre működik. ''
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyomtató topik
- Xbox Series X|S
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Milyen notebookot vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Test Drive Unlimited Solar Crown
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest