Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
valami vérgyenge mostanában a prohardver. semmi normális hírek, csak 1-2. van max 1 teszt, valami förtelmes puhaság van most itt a ph-n. tele offal minden.
-
Solad
addikt
a minap vettem egy primecooler VGAhutot, es zemezgettem egy kicsit a kompatibilitasi listaval.... NV vonalon ez a huto sajnos csak a gef4ekre jo... pl. a Gef4 MXekre, a Gef4 Ti-okra.. ez eddig meg hagyjan, de hogy ezekutan kovetkezik a gef4 FX5200 - Gef4 FX5950, a gef4 6600, a gef4 6800 es stb..
hat azert ne vicceljunk mar.. hogy a szamtechboltban a hozzanemerto alkalmazott beirja ezt az arlistaba azt meg elviselem.. de hogy egy gyarto ilyesmit irjon a termeke csomagolasara az szerintem megengedhetetlen

-
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mi ér a kellő szorgalom és alázat, ha az ember - elfáradván a hsz gyűjtésben - megáll pihenni, és törlik a hsz-eit?

-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem versike, idézet volt a kedvenc könyvemből.

-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen, automatikusan levonódik. Elnézést a félreérthetőségért.
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
MyKonzerv
üzenetére
Elvileg úgy kell működnie, hogy ha olyan checkbox melletti Törlésre kattintasz ami nincs beikszelve, akkor beikszeli, ha meg olyan mellettire ami be van ikszelve, akkor mész a törlő-oldalra.
Ha nem így működik, akkor bugreportot kérnék a ''Bugok az új PH! motorban'' topikba, oprendszer + böngésző megadásával. -
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Tudod mit, csak most csak neked. De aztán nehogy mindenki elkezdjen nekem írni hogy neki is, mert több ilyen nem lesz. Illetve ha még valaki megcsinálja, hogy ír 500 hsz-t így, akkor annak is kiürítem a blogját, de a 3x-os hsz-levonást is megkapja. Meg esetleg egy bant is, csak hogy senki ne akarjon ezzel b*sztatni.

-
MyKonzerv
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
hülyének nézel? nem kell megválaszolni
természetesen olyanra kattintottam -
anaqer
veterán
ÉS MŰKÖDIK, ÉS MŰKÖDIK !!! [link] ;]
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Ha törölném mindet, akkor is ott maradna a sok üres oldal. Szóval jobb úgy se lesz. Egyébként miért akarod törölni a múltadat? A naplóban épp az a jó, hogy megmaradnak benne a régi ''hülyeségek'' is.
Nem, nem tudom.
Viktor0610: Áh, jó ez így... tudod elég szar az egerem, és nem akarom hogy ráugorjon mondjuk egy csúcs-videokártya teszt olvasgatása közben a DEL-re
-
-
_Volkovy_
nagyúr
-
MyKonzerv
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
sajna nem megy
mindegy hova klikkelek: előre, hátra, középre...csak egyet töröl -
-
-
MyKonzerv
senior tag
namost akkor én tudom használni a kis négyzetecskét vagy nem?
nekem elsőre úgy tűnt, hogy nem. vagy csak elnéztem valamit? -
-
Panther-D
PH! technikus
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez egy atomjó feature! Többször, fokozatosan is szűkítheted a privátok listáját, amit törölni akarsz!

(Jobban hangzik, mint hogy ''valjában igazad van... sőt, a válasz gomb se kéne''
)
MOD: Ezt az ötletet én már megkaptam legalább 5x...
-
peterkeT:
Ezen újítás felvetésén már gondolkodtam, mikor a Ph!olitika topikból egyszerre töröltem ki kb. 50 hsz.-t...
ladybug:
Csak egy kicsit...
Panther-D:
-
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szép lenne egy ilyen jelölőnégyzet minden DEL gomb mellé is, nem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként kíváncsi lennék, most hányan álltak neki többszáz privátot bepipálgatni.
p -
ladybug
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kötözködsz?
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nyehehe. A PH-kódereknek már van csoportos privát-törlési lehetőségük
-
Troy.
addikt
Egy éve rombolom a PH-t. 
-
mayerlaci
senior tag
Fraps-on kivul mien progival lehet még kiollozni videot jatekbol?
Mer avval szaggat.Az ellen lehet tenni?
Sürgős... -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Why is this important to you and why would NVIDIA be pointing this out when there are no games that utilize SM3.0?
The same answer to both questions is a simple one; marketing.
Na akkor ezért nem foglalkoztam vele korábban, meg szerintem az eljövendő időkben se nagyon fogok.
De ezért új vga-t venni?
-
_Volkovy_
nagyúr
El fognak indulni a régebbi kártyákon is, de a legeslegújabb csilivili effektek nem jelennek majd meg, maximum egyszerűbb megjelenítéssel.
Általában nem szokott leszakadni az ég, amikor kijön egy új DX. Egy évnek el kell telnie, mire kijönnek azok a játékok, amik ki is használják az új szabványt. -
Vérboci
addikt
Épp tegnap töltöttem ki egy ''önismereti tesztet'' egy továbbképzés kapcsán.
Én úgy beikszeltem magamnak, hogy nem tudok csapatban dolgozni, mint a gép.
Meg azt is, hogy belemegyek konfliktusokba.
Persze a másik kérdésnél max pontot adtam magamnak, ahol azt kérdezték, mennyire tudok önállóan és gyorsan dolgozni
De utána megmagyaráztam mindent, az interjuholó nő meg csak pillogott
-
Cicero
őstag
Ha kijönnek a DX10-es GPU-k és velük együtt a játékok, akkor egyszerűen nemfognak elindulni DX9-es GPU-kon, vagy ha el is indulnak, laggolni fognak? Sry, csak ilyen átállást még nem értem meg
Vagyis nem foglalkoztam akkor vele, amikor DX9-re váltottak -
-
Gambit
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
Nekünk ezt tanították. Pl. öngyilkosság azt mondani, hogy nem tudsz csapatban dolgozni. Az viszont nyugodtan mehet, hogy maximalista, perfekcionista vagy. A túlzott őszinteség egyébként nem rossz ötlet, szóval jöhet még, köszi!

MyKonzerv: Tizenéves hülyegyerekek kíméljenek! Köszi!
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Ez mekkora hülyeség. Már bocs...Rossz tulajdonságot mondani magadról, amiből előnyt kovácsolhatsz? Ennek mi értelme van? Ha nem vagy őszinte, akkor magadat álltatod, és ha történetesen pszichológiai képesítése van az illetőnek, aki az állásintrejún beszél Veled, az meg azonnal észreveszi, ha nem igazat mondasz.
Ha pedig megmondod őszintén, akkor mi baj lehet? Nem hinném, hogy amiatt nem vesznek fel vkit, mert azt mondja, hogy fáradékony, vagy túlzottan őszinte.
Ezt én nem értem.....

-
Gambit
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Mostanában az interjúkon gyakori kérdés, hogy mondj 3 rossz tulajdonságot magaddal kapcsolaban. Ilyenkor nyilván olyanokat kell mondani, amikből előnyt is lehet kovácsolni. Segítenétek ilyeneket összegyűjteni? Keresgéltem a topicban, de nem találtam igazán semmit.
Előre is köszi!
Mielőtt szóltok, hogy van erre topic, elmondom, hogy ott is próbálkoztam: [link], de nem sok sikerrel, és holnap megy egy ismerősöm interjúra. -
MyKonzerv
senior tag
na innen [link] tölthető le az összes képem a Duna tegnapi állásáról
2. lécci valaki írja le nekem, hogy a körtérről hogyan jutok ki a hungaroringre BMV-vel (busz-metró-villamos) -
ngabor2
nagyúr
igen, én is olyat nézegettem... aztán a keret egy bicajra futotta
nem baj, ezzel legalább mozgok egy kicsit. lassan kezd elmúlni a reggelenti izomláz is, bár még messze nem vagyok edzésben. ''ha lesz időm'', akkor hosszabb távra is megyek, eddig 10km alatt voltam 1 huzamban. a robogóba benzin kell, az meg drága. én meg úgyis kajálok, igaz, a bicaj lassabb 
-
bobsys
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
bicaj az nem jó, nem bírok napi 20-20 kilométert tekerni. Nyáron ráadásul folytatják a Szentendrei út felújítását lesz megint 1szabad sáv. Már nézegetem a robogókat 1-2 hónap múlva már szeretnék egyet venni. Valami kicsit, elég ha max70el megy annál gyorsabban úgysem fogok tudni közlekedni. 200K környékén már eléggé jókat láttam.
-
ngabor2
nagyúr
menj tankkal. arra nem érvényes a kresz
vagyis érvényes lenne, csak ki tartatja be? átmész egy pár kocsin? na és? minek állt eléd?
amúgy ilyenkor a bicaj vagy a robogó lenne a praktikus közlekedési eszköz. bár dugóban ott a szmog, az meg ezeken a jármúveken különösen érezhető.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
lehet, hogy urban legend, de haveromék azzal szórakoztak, hogy 3-4-en néztek egy pontot a járdán. semmi nem volt ott, de nagyon feltűnően nézték. és beálltak melléjük emberek, nézték, hogy mit néznek. aztán az ''eredeti'' emberek otthagyták, és megkérdezték, hogy mit néznek...
Aktív témák
Hirdetés
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez milyen hardver?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)