Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Aktív témák
-
sasa311
veterán
Létezik olyan levél (kiscsomag) küldési lehetőség a királyi postánál, hogyha holnap, azaz péntek reggel feladok valamit Pesten akkor az garantáltan leér Bajára még szombat délelőttig?

-
Gh0sT
addikt
Ez segít?
''The OBEX server
An OBEX server is the entity that is waiting for an OBEX client to initiate a connection and then respond to OBEX operations started by the client.
An OBEX session is started with the CONNECT operation and ended with the DISCONNECT operation. In between, the client can invoke any number of SETPATH, GET, PUT, CREATE-EMPTY or DELETE operations.
To open an OBEX server side connection, use the Connector factory with an URL formatted according to the GCF framework: {protocol}:[{target}][{params}] , where the {protocol} parameter should be ''irdaobex://''.'' -
Sátán44
addikt
Tudom nem ez a megfelelő topik,de itt sok ember megfordul és hátha tud segíteni a problémámon.A köv lenne: mi az az OBEX szerver? Amikor próbálok telóra másolni blutooth-on keresztül ezt írja ki a gép: OBEX szerver nem reagál Hibakód:3 Viszont telórol gépre tudok másolni :S Segítene vki?
-
hefe
aktív tag
A VIP kiterjsztéshez valami progi? Valami mumathra találtam vele kapcsolatban de fingom sincs az mi.... Hilfe!!!!

-
Drizzt
nagyúr
[link]
Ezek a játékok Magyarországon legálisak? -
Cicero
őstag
Áááá!!4 [link] South Park 1002 Smug Alert nagyon nagy!!!
Cartman's going away party

-
-
ngabor2
nagyúr
-
brownus
veterán
igen, de én vissza maradott vagyok ezen a téren (is)
van két-három szőr szál a pofimon oszt annyi. ha nem borotválkoznék 2 naponta, akkor röhejesen néznék ki, foltokban lenne rajtam itt-ott
a mellem is csak most kezd szőrösödni 
ezért is növesztem a hajam, sztem már most kinézek úgy 23 körül
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
thx mindenkinek a választ!
for info:
először mi is a hivatalos szemétlerakóra gondoltunk, aztán mégis egy akkumulátoros lett a megoldás, ő bevette (mindkettőt).
peterket: elképzeltem, ahogy a közeli általános iskolában a városi elemgyűjtőbe próbálom betuszkolni a kocsiból kivett akkumulátort.
bizonyára senki nem fogja megkérdezni, mit is akarok 
kicsit hasonlít ahhoz a játékhoz, amikor az ember a kör alakú lyukba próbálja beleerőltetni a kockát, csak még kisebb az esélye![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tegyek ellene? Úgy értem... jó sokat... ezreket...

-
c4-eXp
aktív tag
Barátom 7 éves korában szintén hordta a faterjának a 2 doboz cigit naponta a sarki boltból, szóval jól ismerték az eladók. Aztán jött ez az új törvény, a gyerek meg egy nap, mint mindig máskor, kérte a 2 doboz cigit. Az eladó adja, erre a másik alkalmazott szól, hogy nem lehet kiszolgálni, mivel 18 éven aluli. És végül nem is adták neki oda, hiába mondta, hogy a faterjának viszi. Na most ez kicsit vicces, mivel a gyerek már jó ideje ott vette a cigit, és az eladók tudták, hogy nem magának veszi. Aztán jön a törvénymódosítás, és egyből nem szolgálják ki. Dehát végülis a törvény az törvény.
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jó. Aki csalni akar, annak úgyis elárultam, hol találja a megoldást.

-
-
-
MyKonzerv
senior tag
na mivvan kutyaák?

mexereztem buffy a vámpírok réméből az összeset
11dvd

most tolom fel a gépre...hosszú éccaka lesz
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Megint van egy újdonság -- lehet keresni.
(Javítsuk a PH-t topikot nem ér használni!) -
tiv83us
veterán
-
c4-eXp
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Én egyszer, amikor kb 14-15 lehettem, kértem egy doboz cigit, mire az eladó kérdi, hogy hány éves vagyok. Nem akartam 18-at mondani, mert még nagyon nem néztem ki annyinak, szóval azt mondtam, hogy 16 vagyok. Erre hevesen elkezdte rázni a fejét, aztán kezembe nyomta a doboz cigit.
Ma már legálisan is vehetnék cigit, de nem teszem, mivel leszoktam 1.5 éve.

-
sasa311
veterán
A Win xp hol jegyzi, hogy milyen másolás történt a gépen?

-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nincs egy 3210-es kéznél ilyen célra?

-Van telefon?
-Ja.
-De ez régi.
-Erre a papírra csak ilyet tudok adni.
-
Az a gond, h. ''csak'' a munkáltatói a hamis (hitelre venné a telefont), mert a srác töltötte ki, ha ilyesmivel zargatom a rendőrséget, kinevetnek.
Kolleginánál is bepróbálkoztak, de nem kapnak telefont...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Néha utálom az embereket...
Az a jó van az eladó-létben, h. fejlődik az emberismeretem meg közvetlenebb tudok lenni másokkal.
Xpod:
Nem rossz ötlet, lehet bevezetjük...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Beviszik kihallgatni, hogy honnan szerezte, esetleg kitol vette a hamis igazolvanyt, illetve penzbirsagra buntetik, mivel 21 ev alatt az alkohol vetele torvenybe utkozik.
ui: Nem vad orszag, epp ezert van rend es fegyelem, mert az ilyeneket kiszurik /illetve kiszurjak
/. -
tiv83us
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Legalabb rendorseget rajuk hivtad?
Nalunk USA-ban a barban is beprobalkozott nehany sutemeny piat kerni hamis ID-val, de altalaban kiszurtuk es mentek a sittre
#713: Hmm?
-
Bocs, de ezt le kell írniom...
Azt hiszik az emberek, h. bejönnek hozzánk mindenféle láthatóan hamis(ított) papírral, én meg leszek olyan hülye/naív/figyelmetlen, h. eladjam nekik a telefont...
HÁT NEM!!!
Bah!!!
Köszönöm a figyelmet... -
neduddki
nagyúr
HI!
Kollegak budapest legmejjeb pontjat keresem, nem tugyatk???
koszi
udv
neduddki -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Mondoménna!
-
Cicero
őstag
[link] Áááá!! Ennyire degenerált embert! A végét figyeljétek
![[kép] [kép]](http://www.freeweb.hu/relaks/smilies/laugh/hihi.gif)
Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Gyúrósok ide!
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- LEGO klub
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Epson EB-FH06 projektor, CSAK 770 óra a lámpában! ÚJ ÁRA 250.000Ft-tól indul !
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Fehér Gamer Gép - GIGABYTE B860, Ultra 7 265KF, 16GB DDR4, RX 9060 XT 16GB, DDR5, 500GB SSD, 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cartman's going away party
Csak kék. Nah jó, lehet zöld is.

![[kép] [kép]](http://www.modaco.com/uploads/av-d20e145c3f977def3b79d.gif)