Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
Keresés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Jó étvágyat a kalapodhoz. Kb. 4 éves Debian Sid (néha updatelve), 2.4.31 kernel, sata_sil modul, és 2 sata vinyó vígan megy.
Ha a festék nem hajlandó engedni, akkor ess neki kromofággal. A májad garantáltan nem fogja megköszönni a diklór-metánt, de a festék le fog jönni. Ja, és sok gumikesztűvel, ill. alá pamutkesztűvel készülj, szépen megeszi azt is.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Nem láttam az ablakotokat ,de gondolom, hogy inkább az alján jön le a festék.Ha igen akkor bizony nem lesz egyszerű,de ne legyen igazam,ha az egész ablakról pereg lefele a festék akkor van egy kis mákod
de szerintem még így sem egyszerű.Fatapaszt pedig ha nem kentek alá akkor még jobb, neked
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de szerintem még így sem egyszerű.Fatapaszt pedig ha nem kentek alá akkor még jobb, neked