Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
Emlékeim szeritn - a tanultak alapján- képeket nem érdemes adatbázisban tárolni, hanem csak linkekeket. Viszont ha linuxon van (bocs, de ez msot tényleg sokat jelent! , és ebben tényleg nagy előnye van a linuxnak!!! no flame please) symlinkes megoldással nagyon frankón tudod még az elérési út nevét is csökkenteni .(Tudom, tudom nem sok byte, dehát akkoris... )
Szal nekem nagyon azt ajánlottak , hogy baromira optimalizáljuk az adatbázistáblákat, képeket se tároljunk benne, stb...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Most találtam:
''Ha DB-be rakod a fájlokat, egyet nyersz vele: konzisztens lesz mindig és nagyon könnyű mozgatni a rendszert (csak a DB-vel kell foglalkozni).
Amúgy sokkal lassabb! Kb 1/10 az arány MSSQL-el, Post-al nem tudom.
''
''amit az adatbázisban való tárolás ellen fel lehet hozni az esetleg az, hogy nagy forgalom mellett az adatabázisszerverre nagy terhet ró, viszont elõnye is van jópár. Ezért mondtam, hogy a szituáció és a feladat dönt.''
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
egen, valoszinuleg ph-n ois igy van, es en is ezt javaslom, hogy adatbazisban legyen minden
es igy eleg minimalis webtarhely is, csak a html+php file-oknak, meg a kepeknek kell a hely, a tobbi mind megy adatbazisba (en pont ezzel szivtam, hogy a keresot azert nem tudtam feltennim, csak egy helyre, mert nemigen adnak ingyen tarhelyen 30-40MB adatbazist...pedig cserebe eleg lenne 1MB webtarhely....)
Aktív témák
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium Apple Store vásárlás, 100% akku!
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB/256-512SSD,jó akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest