- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
na, azert letevedve ne legyunk mar, nem azt irtam, hogy hazudozok, hanem azt, hogy nem ertek hozza, ne keverd a kettot
es pont ettol tartottam, mikor WN31RD emolitette, hogy beteszi alairasba a mondatomat, hogy tuti lesz valaki, aki kepes komolyan venni, es jon majd verni a mellett, hogy hazudott a hulyegyerek
hat kerlek tisztelettel: NEM - ha fizikalisan hozzaferek a gephez, barmit leszedek rola
szerk.: az a mondat arra vonatkozott, hogy Szalma megtisztelt valaszaban azzala feltetelezessel, hogy ertem mirol beszel, es belement olyan melysegekig, mint pl a mikrokernel (amirol azt sem tudom, eszik-e vagy isszak, de van egy olyan selytesem, hogy Te sem allsz a helyzet magaslatan, mindossze lehetoseget lattal, hogy jol beolvass)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- DAHUA 16GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest