- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone 17 - alap
- Nő az eSIM-ek iránti igény
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
na, azert letevedve ne legyunk mar, nem azt irtam, hogy hazudozok, hanem azt, hogy nem ertek hozza, ne keverd a kettot
es pont ettol tartottam, mikor WN31RD emolitette, hogy beteszi alairasba a mondatomat, hogy tuti lesz valaki, aki kepes komolyan venni, es jon majd verni a mellett, hogy hazudott a hulyegyerek
hat kerlek tisztelettel: NEM - ha fizikalisan hozzaferek a gephez, barmit leszedek rola
szerk.: az a mondat arra vonatkozott, hogy Szalma megtisztelt valaszaban azzala feltetelezessel, hogy ertem mirol beszel, es belement olyan melysegekig, mint pl a mikrokernel (amirol azt sem tudom, eszik-e vagy isszak, de van egy olyan selytesem, hogy Te sem allsz a helyzet magaslatan, mindossze lehetoseget lattal, hogy jol beolvass)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest