Hirdetés
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Történet 3-4 éves koromból : és határozotan emlékszem is rá

Szal anyámék elléptek anyám öccsének a katonaesküjére, én meg otthonmaradtama család többi részével, nagyszülőkkel.
Faterom fél évvel korábban vett egy magnót, illetve kazettákat (hehej nem ám a régi szalagos magnót, ez már új volt, a szokásos ''kiskazettás'' . 82-83-ban még nem igazán elterjedt, dehát amilyen faterom...
...))
Nos amint ezek elléptekk otthonról , úgy , ahyogyan fatertól láttam, odamentem a magnóhoz, a tévé mellé raktam, és benyomtam rajta a felvétel gombot. Ja és persze mondtam mamámnak, hogy pszt, veszek fel apáéknak jó számokata tévéből
Kicsit gyorsabb votl a kezem, így az ominózus megszólalásom felvételre került a szalagon is
KB. 20 év után sikerült csak megszereznem azt a számot, amit sikeresen letöröltem: A Yokohama kék fényeit.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest