Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
csak halkan jegyem meg, hogy nem az a gond, hogy segitseget kell kernem egy-egy project elkeszitesehez (ha nem lenne hulye teljesen, lathatnad, hogy a ph-s keresom bevezetojeben annak elkeszulte ota szerepel par nev, akiknek megkoszontem a segitseget - de nem, te valoban ennyire sotet vagy , beloled ragyog), sot, nem is az, hogy ezt tudni lehet - az zavart ismet, hogy ezt ugy adtad elo, mintha valami aljas, eltitkolt bun lenne, hogy en, valami gagyi kis programozo segitseget mertem kerni az nagy hatalmas felistentol, majd mikor ez ellen szot emelek, hogy imho nem egy szep mozzanat (mitobb, gorenyseg - es uriember modjara nem szanom magam hasonlo lepesre), akkor meg josz, hogy na? faj az igazsag?
nem, kerlek, nekem az faj, hogy ilyen aljas modszerrel probalsz besarozni (es itt nem a besarozas faj, hanem ezt meg most sem vartam volna toled, mint ahogy en sem vagok dolgokat a fejedhez, hiaba tehetnem meg, mert egyreszt en nem tunnek fel tole jobb fenyben, masreszt te sem tunnel ettol feltetlen kevesebbnek)
a valasztasom pediglen azert a php-ra esett, mert mikor a temakorrel kezdtem foglalkozni, ez jott szembe eloszor - ennyire egyszeru
meg egy kerdes: volkovy-t hogy a halalba keverted ebbe bele?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest