- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- One mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Sajnos nem -> bővebben: Bővebben: link
Anyáméktól étkészletet, amit sikeresen otthon is hagytunk.-. Egyrészt mert párom begőzölt, emrt már indult volna, de ugy eén meg midnenkinek midnent megígértem , pl. neki , hogy lemosoma kocsit, utána indulunk, de közben húgom kitalálta, hogy de hozzuk fel őt is, de ő később akart jönni, jó akkor jövünk nélküle, oké, beszaladok wc-re még, meg hozoma táskám, de közben raktam el a szülinapi tortából is, meg mondtam hugomnak , hogy jöjjön el vonattal, erre párom kiállt a kocsival, én rohanok be szobába összepakolnia cuccom, vinném ki a kocsihoz, fater rohan be , hogy párom nélkülem elindult szélsebesen.

Kicsit elege lett, hogy megvárakoztattam, pedig siettem ahogy tudtam (csak gondolom azon rágott be, hogy még anyámmal trécselek.)
Rohanok ki, visszjajön felvesz indulás szélsebesen. Így persze minden olyan amit el akartam hozni, (tányérészlet, fényképező, pénz, Farmer, párom üres nagytáskája) otthon maradt.Ezekből 3 amiatt, emrt én midnent egy helyre pakolok, de anyám persze elrakta onnét, mert szerinte útban volt (pl. tányérkészletet elpakolta a sarokba a farmerral együtt.) ... Hát így jóhogy ottmaradt. Elég sz*s egy szülinap.
Aktív témák
- Autós topik
- Arc Raiders
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest